Da li Balkanski tok gubi na značaju?

Sa kakvom se situacijom suočavaju evropske zemlje nakon eskalacije sukoba oko načina plaćanja za ruski gas

Ostavite komentar


  1. Naravno da gubi na značaju kada mafija sa zapada kroji našu sudbinu,a poslušnici i polupismeni vode državu.

  2. Balkanskim tokom može da se transportuje i neki gas koji nije ruski, nap. od turskog trgovca gasom, a Turska može da preuzme taj ruski gas koji je išao Balkanskim tokom.

  3. Promašaj za promašajem. Hronična i tragična nesposobnost srpske politike u poslednjih pola veka. Nepogrešiva „sposobnost“ da se u prelomnim iostorijskim trenucima obavezno donese pogrešna odluka. Politika koja se panično boji razuma i grabi ka ponoru iracionalnog.

  4. U pravu si Dragane, samo zašto bi vlasnik Balkanskog toka (ruski partner) dozvoljavao transport gasa kroz svoj cevovod koji nije ruski ? Pa on time logično štiti svoj interes kao što je GASTRANS u Srbiji! Znači ima pravo da ne dozvoli „pristup sistemu“ odnosno trgovcu koji želi da transportuje gas koji dolazi iz Azerbejdžana npr. Jedina dobra stvar je što će GASTRANS bankrotirati kada se to desi, a radnici koji su prešli iz Srbijagasa za pet puta veće plate tada će ostati bez posla! Već viđeno sa „Severnim tokom 2“

  5. U pravu si Dragane, samo zašto bi vlasnik Balkanskog toka (ruski partner) dozvoljavao transport gasa kroz svoj cevovod koji nije ruski ? Pa on time logično štiti svoj interes kao što je GASTRANS u Srbiji! Znači ima pravo da ne dozvoli „pristup sistemu“ odnosno trgovcu koji želi da transportuje gas koji dolazi iz Azerbejdžana npr. Jedina dobra stvar je što će GASTRANS bankrotirati kada se to desi, a radnici koji su prešli iz Srbijagasa za pet puta veće plate tada će ostati bez posla! Već viđeno sa „Severnim tokom 2“

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.