Da li će raskid sa Bus plusom povećati naplatu karata u Beogradu?

Ostavite komentar


  1. Ako se naplata vrati Gsp- u , u tu sluzbu vrate ljudi Koji su taj posao radili , mozda nesto bude. A pre svega, razbiti sindikalne I stranacke ( sto ce biti tesko jer su direktori finansija srce masinerije ) frakcije .

  2. Bla bla truc, poenta cele price je Saric, pranje para preko bus plusa i sad raskid kako bi se ublazila konekcija kriminalaca u vlasti i narko bosa. Svako s mozgom zna da je to Djilasovo i Vucicevo dete i zajednicka im firma koja sluzi iskljucivo za pranje para i kradju

  3. Jedini način da se poveća naplata je da ne možeš da uđeš u prevoz dok ne otkucaš kartu. Ja bih vam to sredio za 10% naplate.

  4. Сви хоће добар превоз, а већина не плаћа карту. Не може.

  5. Kao da neko namerno sabotira. Juce sam, tokom dana, u tri navrata koristila gradski prevoz. Sva tri puta sam spremila sitan novac sa namerom da kupim kartu kod vozaca, i sva tri puta mi je receno da stampac karata ne radi! Bas zanimljivo!

  6. ja se ne secam da sam video da neko nema kartu kada kontrola udje u bus. Mislim da su te brojke naduvane da bi pokrile cinjenicu koliko se iz tog GSP-a krade a da je svercovanja mnogo manje nego sto se tvrdi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.