Da li je realna izgradnja Turskog toka kroz Srbiju?

Ostavite komentar


  1. „Ne lipsi magarče do zelene trave“ ili
    „Ne izuvaj se pre vode“
    Antic i Bajatovic, nisu o tome učili na megatrendu a u praksi moraju da se oduže stranci
    te nisu kompetentni da pricaju o turskom toku.

    1. Moj Milane, sve na stranu, ali Bajatovic ima i Elektrotehnicki Fakultet zavrsen – to bash i nema na megadensu…

      1. Samo jos da dodam Mik
        Napisi kada je Bajatovic upisao a kada zavrsio i gde elektotehniku i jel tada bio direktor Srbijagasa, privatno i na privatnom može da se nauci i da se završi znanjem, a može kad si na funkciji, složices se, i drugačije
        I Toma ima diplomu i zamenik gradonacelnika Novog Sada i Jorgovanka doktorat i mnogi njima slčni
        Da se prekine vec jednom sa štancovanjem diploma, to je zlocin

  2. Odlican tekst o temi o kojoj se malo pise a trebalo bi mnogo vise. Kroz realizaciju gasnih projekata se najlakse vide lazi politickih garnitura, i proslih i sadasnjih. Takodje, u ovim projektima se vrte milijarde dolara, pa je i prostor za skidanje kajmaka od strane „kontroverznih biznismena“ mnogo veci, a o tome nema nikakvih istrazivanja.

  3. Tužno je što bi čak i ova i ovakva vlast bez većih problema mogla da realizuje izgradnju „turskog toka“ preko teritorije Srbije kada bi posao uradila pošteno i po pravilima koja je postavila EU. Ali upravo je to problem, oni ne mogu da rade pošteno i u interesu države i građana. Radije će sabotirati posao nego da neko drugi, sem njih nekolicina, ima koristi od njega. Uostalom tako sve rade, od subvencija strancima do izgradnje puteva (sa ugrađenim, enormnim, svojim provizijama u svim poslovima), koji se uzgred budi rečeno, raspadaju pre nego budu pušteni u promet.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.