"Da li novac Kragujevčana kojim se finansira RTS manje vredi?"

Ostavite komentar


  1. Javni servis mora da bude regionalizovan. Ukidanjem gradskih i opštinskih televizija ukinuto je i javno informisanje na regionalnom i lokalnom nivou. Neke od tih televizija su nesrećno privatizovane (bez bilo kakve obaveze da novi vlasnici proizvode informativni program), a neke potpuno ugašene. Treba formirati regionalne televizije od postojeće mreže dopisništava RTS-a. To ne moraju da budu 24-časovni emiteri sa ko zna kakvom produkcijom, već pre svega informativni programi koji će u određenim terminima (jutro, popodne, veče) bar po sat vremena emitovati informacije za to područje.. Mreža postojećeg RTS 3 može odlično da se iskoristi za tu namenu…ionako 3 puta dnevno rotiraju 8-časovni program

  2. Dobro jutro uspavani Šumadinci !! Napokn ste se probudili ! Imali ste Nikolića , a niste uspeli da obezbedite bar 5 minuta na RTS ! Da ima pravde Kragujevac bi imao TV JAVNI SERVIS, kao i Novi Sad i Niš.

  3. Beograd je pojeo Srbiju. Ali neka. Ode polako Raška, Vojvodina, Preševo je gotova stvar, sad se i Bugari javljaju… Nije AV svestan kako boli pad sa visine. Ala će biti komedija kad ga budu napuštali ovi što im cipele samo vire iz njegovog du.eta.

  4. Podržavam. Nije samo Beograd Srbija. Ako postoji na RTS Beogradska hronika, onda treba da postoji Niška, Kragujevačka, Novosadska i slično.

  5. sta li biste vi mislili i trazili da zivite u istocnoj srbiji-sto se tice zastupljenosti na rts-u kao da zivite u drugoj drzavi-pa nije ta sumadija centar sveta-pogledajte samo emisiju-ovo je srbija

  6. zasto srbija placa rts-pretplatu-da bi gledala neke begradske hronike i slicno-beogradizacija srbije nikad nije bila veca i bezobraznija-obice im se o glavu

  7. Naravno da su kragujevcani upravu! I ako ja volim Beograd, to je nas glavni grad, vredja to kako se ponasa RTS. Gradjani koji zive izvan beograda se osecaju potcenjeno.

  8. Tragicna je situacija sa medijima po Srbiji. Zasto je RTS samo Beogradski mediji. Uvek isti gosti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.