COTRUGLI Business School dodeljuje najboljim menadžerima u Srbiji 12 stipendija za E/MBA programe, čija vrednost premašuje 115.000 evra. Krajnji rok za prijavljivanje kandidata je 20. mart 2015. godine.

Radno iskustvo i poslovno okruženje iz kojeg dolaze igraju važnu ulogu u formiranju grupe polaznika MBA programa. Sami procenite da li ste dobar kandidat za MBA programe.

Radno iskustvo – Budući da se MBA program oslanja na iskustvo polaznika, to je važan faktor koji utiče ne samo na upisni proces već i na uspeh edukacije. Obično je reč o polaznicima sa menadžerskom odgovornošću koji imaju priliku da odmah primene znanja i veštine stečene na predavanjima.

Radna okolina – Nasuprot uvreženom mišljenju, ekonomisti čine tek 30 odsto grupe polaznika. Veliku vrednost programa za napredovanje u karijeri sve više prepoznaju inženjeri, farmaceuti, pravnici, IT stručnjaci…

Karijerni ciljevi – Važno je da se unapred definiše kako će polaznik iskoristiti znanja i veštine stečene na MBA programu u daljem razvoju svoje karijere. Savetodavni tim COTRUGLI Business School će vam pomoći da uskladite svoje ciljeve sa odgovarajućim MBA programom.

Motivacija i karakter – Polazi se od pretpostavke da polaznici ovog programa poseduju energiju i ambiciju koja ih izdvaja iz mase. Tipični MBA polaznik je samoinicijativan i ambiciozan pojedinac čiji je izazov da podeli odgovornost u grupi i timskim projektima. Osim formalnih uslova, važno je čuti i iskustva iz prve ruke.

 

Kako je MBA program uticao na poslovni i lični razvoj polaznika

Marko Mandić, vlasnik Certius Team

– Poverenje je od ključnog značaja za mene kao konsultanta i potrebno mi je da kontinuirano demonstriram izvrsnost i kvalitet u svemu što radim. COTRUGLI mi je pomogao da poboljšam profesionalne, lične i funkcionalne veštine i omogućio mi je da u svakom trenutku spremno dočekam nove poslovne izazove.

Jovana Ivanović, supervizorka za organizacionu kulturu u Kompaniji Koka-Kola Helenik

– COTRUGLI je svojevrsna mreža znanja, iskustava, ideja i pozitivne energije koju razmenjuju polaznici iz svih zemalja regiona. Ovde sam stekla značajne poslovne kontakte i prijatelje za ceo život, koji su tu za savet i pomoć kad god je potrebno.

Srboljub Marković, menadžer za alternativne kanale distribucije u Oportjuniti banci JSC

– Usvajanje novih poslovnih veština, širi i dublji opseg poznavanja biznisa, omogućio mi je aktivno učestvovanje u donošenju odluka i procesu planiranja na rukovodećem nivou.

Jelena Stojanov, menadžerka proizvodnje u kompaniji Oktal farma Belgrejd

– Zahvaljujući znanju i veštinama koje sam stekla kroz COTRUGLI module sada brže i efikasnije donosim i sprovodim odluke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari