Danas saznaje: Poljoprivrednici napustili sastanak sa predstavnicima vlasti

Ostavite komentar


  1. Isto su uradili i frilenserima, izmislili dva udruzenja za koje niko nije cuo i koja su se saglasila sa svim sta je vlast rekla, i one prave frilensere su pustili niz vodu. Ovo je zlo od vlasti, pravi mafijasi.

  2. Za koga ste glasali? Pitanje je retoričko jer vas nema na protestima građana zbog izborne krađe. Kada treba da se zaštiti i oporavi društvo vi izostajete. Nemate vremena? Imate mnogo posla? Mi smo neradnici i džabalebaroši pa imamo vremena? Studenti ionako ništa ne rade pa mogu i da se de po kućnim i zatvorskim pritvorima? Jadno je to kada gledate samo sebe, samo svoje.

  3. Predsednica vlade nije legitimna ministarka nije legitimna vlada je u ostavci predstavnici udruženja nisu legitimni jrr imaju podršku samo manje od pet posto selaka onih devedeset posto du ispod radara nrvidljivi. Znači kompletni pregovori nevažeći iliti trla baba lan da joj prođe dan.

  4. Napokon da se malo PROPAMETITE! Šta ste, bre, uopšte tražili sada tamo! Oni sve dobro znaju šta vas sve žulja, jer su oni namerni tvorci tih žuljanja. Možda ste, SASTANKOM, želeli da ih ubedite da od toga, što vas žulja, ODUSTANU, to je glupost, oni to nerazumeju! Oni samo razumeju SILU! Vaša je sila ŠTRAJK-BLOKADA GLAVNIH PUTEVA I GRADOVA!!! Isto tako zašto niste i šta čekate da se priključite protestima normalnih i umnih ljudi u Srbiji, za SRBIJU PROTIV NASILJA. Nasilje je i to šta sa vama-paori a rade, a vi NIŠTA, ĆUTITE. E onda(k) će te proći onako kako prolazite. Upamtite: za sve što nam se događa, SAMI SMO KRIVI!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.