Detaljan spisak šta moramo da imamo u kući u slučaju restrikcija struje: Sveće su tek poslednja stavka

Ostavite komentar


  1. Jadno,ali koja ustedjevina penzionera sa VSS i minimalnom penzijom da ima ustedjevinu???…,pa to moze samo vladajuca elita sa zavrsenim faksom posle 1990.g.

  2. Батеријске лампе су излишне. То је вероватно савет писан уз неког приручника од пре 40 година. Тада нису постојали мобилни телефони, од којих сваки у себи има лед лампу. А пошто их сада мењамо на сваке две или три године, сви имамо у кућу бар по два претходна која одавно је користимо. Њих треба држати увек напуњене и у случају потребе их користити уместо батеријске лампе.

  3. A ovo nam je kao prvi put da smo bez struje. Zna ovaj narod i za mrak, i za glad, i za nemastini. Dajte veselije teme.

  4. U slučaju restrikcije struje treba izaći na ulicu u što većem broju i konačno završiti sa ovim štetočinama.

  5. Šta smo mi ? Budale , pa cete da nas savetujete šta da radimo kad nema struje . Odakle nam novac za sve to što nabrajate . Kakva besmislica.

  6. Naravno da neće biti restrikcije,mora da se podiže tenzija da bi posle uspešne sezone opet bili zahvalni AV koji je nadljudskim snagama omogućio da narodu bude toplo,zar ne…

  7. Niko nam jos nije reako zbog čega i zbog koga nam se desava ovo. Ko je kriv za to i kada ce biti kaznjen da nam se ubuduće nedešavaju ovakve stvari.

  8. Kaze u tekstu, necete moci platiti karticama zbog, jelte, nemanja struje. A jel’te molim vas, ove moderne kase rade na dizel ili sam nesto propustio?

  9. A da odemo do pečenjare Miće Grčića da vrtimo prase ručno kad nema struje? Toplo od žara a možda nam da da malo štrpnemo pečenja…

  10. Ne lupajte više sa restrikcijama, cenama,nestašicom šecera,ulja itd ….. Biće kako bude i to je to

  11. Eto, čitatajte knjige kad nema struje, savet zlata vredan. A ako budemo koristili mobilni umesto sveća nećemo osetiti dim i onaj šmek prošlosti, pa vi birajte.

  12. U Srbiji neće biti restrikcija. Ali zato havarijskih isključenja i radova na elektro reži će biti…

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 7

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.