Dević: Ovo je konfiskacija moje imovine

Privredni sud u Novom Sadu odlučio da se proces reorganizacije ATP Vojvodina prekine i uvede bankrot

Ostavite komentar


  1. Sokirana sam saznanjem da bas u takvoj drzavi zivim.24 sporne privatizacije,23 pljacka drzave i jedna pljacka privatnog kapitala. Pljackasi krckaju pare sa rajskih poreskih ostrva ,uzivaju po svetskim destinacijama,drze predavanje polu gladnom narodu o privredi i povecanju budzeta ,a opljackanog jos vise opljackati pa mu konfiskovati i imovinu….KRIMINALNA DRZAVA

  2. Dok se Maja Gojković sa sve vecim funkcijama kiti ,Devic se bori da svoj kapital zastiti.

  3. Hoće oni to, hoće! A tebi -ko ti je kriv što si sa đavolom tikve sadio? Umesto da si sa tvojim kapitalom, ma koliko on mali bio, otišao u neku demokratsku zapadnu državu i tamo započeo posao, ti si se trtio po Novom Sadu izigravajući nekog rodoljuba! Shvati, bre, čoveče da je nažalost Srbija postala država secikesa i luperdi na vlasti za koje ne važe ni zakoni, ni Ustav, ni presude sudova! Tvoj slučaj je odlična preporuka ljudima iz rasejanja da svoj krvavo zarađeni novac ni u ludilu ne invesiraju u Srbiju gde važi zakon jačega, koruptnijega i pokvarenijega. Žao mi te je ali, kao što napisah, sam si kriv zbog onog sa „đavolima“!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.