Direktor Pošte pozvao Sindikat radnika Sloga na pregovore о prestanku obustave rada u poštama

Ostavite komentar


  1. Vrli stručnjak pozvao na pregovore? Dobor se setio da pobegne u diplomatiju jer ga ostalo ne ide.

  2. Zašto ne zove radnike nego sindikat. Radnici su rekli da su se samostalno organizovali, male plate, velika odgovornost koja se očekuje od njh i da zbog manjka kvalitetnih izvršilaca ne mogu u potpunosti da udovolje obavezama. Penzionerske kartice, reklame SNS…poreska rešenja i šta sve još.

  3. Зато клепају пошиљке са Али експреса ко луди.. поготово пуњаче.

  4. Не пристајете на уцене опет ће вас преварити као и много пута досад.!!!

  5. Djordjeviću, tvoje iskustvo stečeno za volanom automobila Jorgovanke nije dovoljno ni za transport pošiljka na III transportnom nivou, ako uopšte znaš o čemu pričam. U pošti sam proveo ceo radni staž, većih neznalica nisam sreo. Koordinatori su ti samo sami biseri. Sve stručnjak do stručnjaka. Srećom iza novembra sledi decembar!

  6. Čovek traži da se dodje u Beograd a slučajna vožnja do Novog Sada na razgovor nije opcija .Podrska radnicima Poste

  7. A ZASTO JE OVA OSOBA DIREKTOR POSTE?UCENJENA VD STATUSOM PA PUTA X , A NA GRBACI OBICNIH RADNIKA . NJEMU PARIZER I OTKAZ. VD-OVCI CE NAM DOCI GLAVE!

  8. Zahtevi su javni. Ne ponizavaj nas! Stvarno ne mogu da persiram nekome ko je toliko drčan.

  9. Podrzavam radnike poste, od obicnog vozaca do direktora za par godina . Sada ce u doplomatiju ciji je on fakultet zavrsio ? Jel u Backom Petrovcu gde su svi predsednici i ostali zavrsili fakultete za menadzment za 3 meseca. To je znanje . Takvi sada vedre i oblace po opstinama.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.