Đedović: Cena struje u Srbiji među tri najniže u Evropi, protestu radnika „Kolubare“ prisustvovala 23 čoveka, uključujući novinare

Ostavite komentar


  1. SNS manir, brojanje čiji je veći, a šta ako umesto 20 pod prozor dodju svi iz Kolubare, kolubarci su srušili Miloševića, ako hoće ništa ih neće sprečiti, samo ih podcenjujte SNS ministarko

  2. Najnize plate,nema deciji dodatak,lekove placamo decu lecimo porukama.Piskupela struja dva puta cena ogreva skocila po radnjama sve poskupelo(inflacija) jos kozu da nam skinete i bice sve u redu ili da se pomirimo sa svemu i da potrazimo srecu u nekoj drugij zemlji gde je struja skuplja a plate i zivot mnogo bolji.

  3. Sve si u pravu jesu srušili Miloševića i šta su dobili od toga ? Sada su svi kosmonauti.

  4. Plate u Srbiji medju tri najniže u Evropi. Radno vreme radnika u Srbiji medju tri najduža u Evropi. EPS je naš, državni i treba da radi u interesu građana, a ne Vas vlastodržaca. U svojoj nemoći da život u Srbiji učinite pristojnim i dostojanstvenim za građane, Vi služite nalogodavcima koji Vas teraju da podižete cenu kilovata, kako bi ga oni preuzeli u superprofitabilnom stanju. Debelo ćete odgovarati zbog toga i svoje nezaježljive pohlepe za vlašću i materijalnoj koristi.

  5. Kakav je protest radnika „Kolubare“ kojem su prisustvovala „precizno 23 čoveka, uključuju i novinare“, videla ministarka?
    Istina je da je nekoliko članova RT Jedinstvo Kolubara u Ministarstvo odnelo papir – ostavku, da ministarka potpiše.
    O tome su, preko medija, obavestili javnost.
    Obzirom na pomenutu ministarkinu izjavu, postavlja se nekoliko pitanja:
    Kakvi se protesti ministarki priviđaju i da li ih ona priželjkuje?
    Kako očekuje da joj bilo ko veruje, posle još jedne u nizu iznete neistine?
    Dokle će obmanjivati javnost?

  6. Neka uniste EPS, bravo za gospodju Ministarku! Zena, majka, kraljica… Ma jos bolje, zena, majka, ministarka!
    Kad ga uniste, neka dovedu strane investitore da ga kupe. Obozavam visoku korupciju.
    Sta ce nam struja uopste? Frizideri su prazni, mogu da se iskljuce, pa da pevamo.

    „Bogati roditelji ne zale
    za svoju djecicu dat ce bas sve
    prodaju sume i hidrocentrale
    i drze pola drzave

    Zato im potomci veselo zive
    ne rade nista, a imaju sve
    cisti kokain i rublje od svile
    i tudje gladne godine „

  7. na potrošenih nešto preko 70-tak kilovata račun je skoro 1300 dinara?? što će reći da kilovat čas dođe oko 17 dinara??? Da li je to naj jeftinija struja u svetu – preko 14 evrocenti!!!!!!!!?????? A to što kao bajagi osnovna cena je mala, a onda imate koje-kakve „dodatke“ na tu cenu je pokušaj pričanja bajki. Zovite to kako hoćete – ali sve se to plaća za struju. Dokle mislite više da lažete i gde vas nalaze takve???????

  8. Djedovic. Nemo da lazez više narod da plaćamo najevtiniju struju u evropi jer nigde se neplacastrujno mesto i televizija sa plaćanje struje skupa dostaje laži i lopovluka nije narod više lud.

  9. Administratoru lebac tiše ogadio ako ne objaviš ovaj moj komentar struju plaćamo koliko kilovata potrošimo u evropi i neplacamo strujno mesto i pretplatu zaTV. Uz struju a i sve je skuplje u Srbiji a kolike su plate i ne ulazite ovaj siroti narod.

  10. Вероватно је на акдемији СНС научила технику бројања протестаната.

  11. Nije amo cena struje najniza u EU u SRB NEGO SU PLATE NAJNIZE A KORUPCIJA MEDJU NAJVECOM

  12. O kojoj ceni struje prica Ministarka? Ona kao i Vucic. Pricaju o nekoj ceni od 4 euro centa / kWh, a gradjani, kada se ukljuce i trgovci-distribucija, placaju struju po 8 centi. Na taj iznos ide i dodatak od 0,8 centi za obnovljive izvore energije!!!, pa akciza, pa PDV. Na kraju cena je oko 11 centi po kWh. Nije ni mala. U celoj buducoj prici kajmak ce pokupiti distributeri-trgovci i proizvodjaci struje iz OIE. Bazni deo EPS – proizvodjaci i prenosna mreza ce ostati kratkih rukava.

  13. Dobio racun za Maj od 3.640 din za 123 KWh. To je 25 evro centi po KWh. Ako je to najniza cena u Evropi ja sam astronaut.

  14. Mozda je cena medju nizima. Ali, za razliku od Evrope, u Srbiji su gradjani (drzava) izgradili sve elektrane, ugljenokope, prenosne sisteme. EPS kao firma nije napravio niti jedan pogon a da drzava nije bila ukljucena. Ugalj je nas, reke su nase. Sve sto EPS ima je dobio od nas. I sada se EPS poredi sa nekom francuskom kompanijom koja je sve kapacitete i pogone izgradila sama….

  15. Kako najniža, do 350kw je skuplja no u Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji a preko 350kw ulazite u zone gde deru narod. Šta je tu jeftino?

  16. Narode okupirani smo i nema nam buducnosti,protesti mogu doneti promenu ,ode Vucic dodju jos gori ,Marinika Tepic skace na mikrofon i ko pit bil ceka da zagrize i odgrize deo vremena koji jos nisu ogadili i potrosili.naseg vremena.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.