Đurović: Mihajlović da odgovori gde su stotine miliona evra od rudne rente

Ostavite komentar


  1. Bas ce tebi da podnose racune koji si ti faktor trazi od tvog gazda vucka da ti podnese racun.

    1. Stavljam potpis za brojne zloupotrebe koje je ova vlast vršila. Nije stvar u tome ko je za ove ili one, već ko je protiv toga da pojedinci iz vlasti u svoje ime ili ime nekog drugog, otimaju od svih nas. Nije patriotizam podržavanje lopova, jer to čine ovi botovi po zadatku, vec borba protiv lopuža, bezčašća i obesti.

  2. E MOJ DJUROVICU POKRIJ SE USIMA, JER ZORANU NEMOZETE NI CIPELE DA BRISETE… NAJBOLJA, NAJSPOSOBNIJA NAJLEPSA NAJSKOLOVANIJA… ZORANU ZA PREMIJERKU. LICNO SAM JE UPOZNAO STRUCNJAK, SKROMNA,I REALNA….

    1. E ako ti Gazda pajo tako kazes, ja to ne bih osporavao. Pa svi znaju da si ti vrhunski psihoanaliticar i nesporni autoritet za procenu Zorke koridorke. A i pises sve velikim slovima (jel to znaci da vices), pa se ne bih sporio sa tobom. Mada, voleo bih da si dao i neki argument, ali kod vas iz SNS-a i vikanje je argument.

    2. E, kad si je lično upoznao, to kompletno menja stvar!
      Ali zašto se ti dereš na nas?! Misliš da bi bio manje ubedljiv kad bi pisao malim slovima? Ili uopšte ne misliš jer znaš da ti to slabo ide…

    3. kada ce biti put u opštini Blace selo donja Josanica obecano ali nista od toga.

    4. Nemojte me plasiti ,,Gazda paja“ pa ni coronu nismo preziveli a na vama se moze otkriti da se pojavio novi jos oasni virus.

  3. Ne samo pare od rudne rente, a sta je sa cenom moravskog koridora, amerika polaze kablove centrom Srbije, stastoji iza toga ??

  4. „Zorka kolodvorka“ je simbol bezcasca i srama, da ne govorimo o politickom i svakom drugom „moralu“. Dinkicevci i njima slicni u vlasti od 05. oktobra 2000. godine sluzili su samo jednom cilju a to je upropascavanje i pljackaski „cunami“ Srbije i nista drugo. Njihov lider Dinkic misli da se „izvukao“ ali ja licno ne mislim bnas tako, on jos uvek „deluje“ iz pozadine i veoma je aktivan u danasnjim plackaskim „poduhvatima“ u pokroviteljstvu bratije Vucic. Cista MAFIJOKRATIJA preseljena i na delu primenjena po sablonu komsije „diktatora“ Mila Djukanovica. Milo + Mladja + Alek ( braca Vucic ) = KRIMINALOKRATIJA made in Montenegro & Serbija.

  5. Na svakom prelazu postoji šestougaone znak STOP za pismene da stanu i ponovo krenu . Štabu ti koji se toliko razumeš u saobraćaj na svaku raskrsnicu stavio rampu ????.

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.