Dobitnici Nobelove nagrade za ekonomiju Pol Milgrom i Robert Vilson

Ostavite komentar


  1. Odkuda ovolika propast kod takvih „strucnjaka“ .Ova vrsta „nauke“ oduvek je bila samo paravan za pljackanje i eksploatisanje jadnih naroda.

    1. Pa naravno, kunst je imati štampariju koja radi non stop štampajući papire bez pokrića i vojno ceo svet držati u šaci. Velika mudrost bez presedana. Veći je problem otkud Nobelova za pesnikinju iz USA. Ej amerikanka pa još piše pesme. Za pesme treba imati filing a oni ga nemaju ni u mrvicama! Ajd da je za prozu pa da razumemo. Pa dobro, u narednih 50 god podelite sve te Nobelove nagrade onima preko bare a za ostali svet ništa pošto on i onako ne postoji!

      1. @Milan,

        Ti znaš da li od 300 miliona Amerikanaca baš niko nema „filing“. Mani se te mržnje po inerciji ako nisi makao dalje od Ibarske magistrale. Amerikanci nisu isto što i njihova Vlada. Kao što ni Srbi nisu svi Marjan Rističević ili Palma.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.