Dokaz da EPS kuburi sa problemima

Oprečne reakcije stručne javnosti na upumpavanje državnih para u Elektroprivredu Srbije

Ostavite komentar


  1. U cilju spašavanja države smanjiše se plate i penzije. Prosto pitanje je kolike su plate u EPSu i koliko ima zaposlenih koji su višak (da budem jasnija stranačkih kadrova od Miloševića, Tadića pa do Vučića) O pitanju strućnosti sve je rečeno.

  2. Generalni direktor i premijer su u jesen 2016 rekli da EPS ima 500 miliona Evra (a kasnije Dinara) na racunu. Zasto sada drzava finansira? Nego nije to bitno…bager ako narucite sada, stize za 2-3 godine!!! Dakle nece imati nikakav uticaj na proizvodnju, sto znaci da nabavka kasni 2-3 godine. Zasto? ALI nije to glavni problem. Glavni problem je lose UPRAVLJANJE, zato postoji pad proizvodnje uglja i onda pad proizvodnje struje. U Tent A ne rade tri bloka. U Tent B jedan ne radi, a drugi je na tehnicki minimum. Uvozi se od januara do 1000 MW struje. Imate dupli fakticki dupli gubitak. Sami ne proizvodite i kupujete skupo na trzistu, a prodajete po istoj niskoj cijeni. To se sve nije iznenada desilo, nego zbog LOSEG UPRAVLJANJA.

  3. cardak ni na nebu ni na zemlji, u jednu ruku sve je super, profit,. a u drugu ruku, avioni , milioni , kamioni , investicije .blagostanje ….
    … ,brate daj cigaru ……

  4. Pečenjara ili Kolubara, da vidimo ko će šta da dobije. Poštedite nas lošeg upravljanja nestručnih ljudi.

  5. A POTOPLJENI BAGERI!?
    Da li je neko odgovarao!!!???
    250 miliona eura, pa 1% je 2,5 miliona!!! Ćist račun!
    Provizija sad, a, mašine, kada stignu, zar ne !!!???
    Blago nama!
    Pozdrav iz Banata!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.