Donacija 13 miliona dinara organizaciji SOS Dečija sela 1Foto: AIK banka, SOS Dečija sela

Nakon uvođenja nove funkcionalnosti na bankomatima AIK banke, čime su omogućene mnogo jednostavnije i brže uplate donacija humanitarnoj organizaciji SOS dečija sela Srbija, AIK banka je zajedno sa hotelom Grand Kopaonik donirala 13 miliona dinara centrima za podršku porodici u Nišu i Raškoj u kojima čitavi timovi stručnjaka pružaju savetodavnu i edukativnu podršku deci i roditeljima iz ranjivih grupa, saopštila je ova banka.

Kako se navodi, stručnjaci Centra za podršku porodici u Nišu su tokom proteklih godina podržali više od 340 porodica, odnosno više od 640 dece i mladih sa smetnjama ili kašnjenjem u razvoju, posebnim potrebama ili nekim oblikom invaliditeta. Ovakav vid podrške i pomoći, pomaže deci i mladima da ne podlegnu životnim izazovima, kao i da očuvaju svoju celovitost i stabilnost.

Kontinuirana podrška organizaciji SOS Dečija sela Srbija deo je strateškog opredeljenja da se osnaži porodica i obezbede bolji uslovi za odrastanje dece, kroz realizaciju i podršku brojnih projekata u zemlji i regionu, navode u Aiku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari