Drakulić o nestašici peleta: Tri su razloga, jedan je što nema drveta

Ostavite komentar


  1. 1.Ko je nagovorio narod da koristi pelet?
    2. Sve što vam prepošteni Drakulić ispriča, jednostavno otpriznajte

  2. Kako do juce je bilo drveta a onda odjednom, problem. Sve je ovo posledica ne planskog ili nikakvog delovanja drzave. Muti ko gde stigne .

  3. Drakuliću za te novce za koje planiraš prodaju po toni ja ću se grejati na struju 2 meseca. Tako da, bolje se bavi nečim drugim.

  4. Da, a doticni radi sve u interesu Srbije,sve sto je privatizovao je otislo dodjavola,pitam se da se pusti cena da li bi bilo peleta

  5. Pustite vi pelet.
    Zašto ja ne mogu da u Srbijašumama kupim drvo za ogrev po istoj ceni kao i tajkuni koji prave pelet?
    Kad odem u Srbijašume kažu mi da nemam pravo da kupim drva za ogrev.
    A tajkuni i trgovci imaju prava da u Srbijašumama kupe drva za ogrev.

  6. Годину дана уназад пустоше се планине источне Србије. Буквално од камиона не може да се живи. И сад неко каже нема дрва, нема млека. Па дал живимо на неком норвешком камењару!

  7. Cene rada u šumi su drastično porasle. Srbijašume mogu da uzmu kredit i kupe mehanizaciju, a šta i ko sa njom da radi? Srbijašume najlošije plaćaju rad na tržištu.

  8. Zašto Drakuliću ne daš pelet trgovcima koji hoće da ga plate po punoj ceni od 38 dinara? Zašto Drakuliću ne može da se uplati pelet u Bioenergypoint-u preko računa? Zašto su Drakuliću vama puni magacini a kažete da nema peleta? Možda sve to inspekcija kod vas treba proveriti…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.