Drakulić: Prodam mu pelet za 230 evra, on preproda za 320 – to više neće moći

Ostavite komentar


  1. je ovakva zato što Srbi hoće da idu na more. Evo mogu da se zakunem – AV mi !!!!!!

  2. Da li se iko zapita koliko šume unište ovakve kompanije? Kaže gospodin, „Prošle godine moja kompanija je u ovo vreme proizvela 36.000 tona peleta“ Dragi novinari, idite pa neka vam pokažu koje šume su posekli da bi se proizvelo ovoliko peleta, fotografišite, pokažite narodu. Šta se još dodaje u proizvodnju peleta, da li je to zdravo da se dimi iz odžaka od 5 metara visine na svakom ćošku?

  3. Drakulic se bori da mu proda pelet za 315 eur a on da ga dalje prodaje za 320 eur. to je vrhunac Drakuliceve borbe

  4. A drvo ko drvo, ove godine nije rodilo….
    Pa nije ti to suncokret i pšenica…
    Sve ste uništili.

  5. Sto se tice Bora to mu je slaba tačka. Ostalo se slažem sa njegovom izjavom.Ovi što nabavljaju za Drakulića repromaterijal sve živo posekose,naj više pored reka.

  6. Predsednice ministri vi radite za narod narod vas izabrao ej cene otsle u nebesa a vi ne radite svoj poso
    Kako vas nije sramota od naroda zivite

  7. Sva drva su prodata ili data Kinezima. Ista situacija sa drvima i u BiH. Dosli braca Kinezi napravili 1 autoput a dobili skoro sve sume Srbije. Kazu da za jedan mesec oni iz Bora prerada koliko Majdanpek nije za 20 godina. E to je nasa sramota. Mogla je nasa drzava od toga da ima korist. Nazalost sve smo prodali za male pare.

  8. Pa kako mu ti prodaš za 230 e ako je tona drveta 4000 dinara koju otkupiš.Ako tri tone drveta iskoristiš za tonu preleta pa ga transportuješ pa platiš sve režije, pa platiš radnike pa struju pa kako bre 230 evra vele prodajna cena.Realno je 160 do 180 e.Pa preprodavci hoće da budu bezobrazniji od tebe, moš misliti…

  9. A oće ekologiju !!Ma kupim lepo ugalj, to je naj jeftinija varijanta, za sad.
    I bole me … Pa kad vrate cene onda ćemo da razmišljamo o ekologiji

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.