Drastičan rast kupovine namirnica preko interneta

Onlajn prodavnice trgovinskih lanaca preopterećene narudžbinama zbog korone

Ostavite komentar


  1. Več godinama kupujem online Idea. S obzirom da sam invalid ovo mi je došlo ko dar sa neba. Zašto država ne pomogne trgovinske lance da lakše i brže dobijemo robu u ovoj krizi. Kupovina online u Idei je sigurna, bezbedna i kvalitetna.

  2. Ja isto već godinama kupujem onlajn. Nažalost, sada su prebukirani i više ne može da se tako naručuje i ne zna se kad će ponovo moći.
    Vlasti tvrde da imaju volontere koji raznose namirnice starijima. Super, ali bi mnogo efikasnije bilo kad bi tim volonterima pojačali prodajne lance koji prodaju onlajn jer robe, barem zasad, imaju ali očigledno nemaju dovoljno osoblja za razvrstavanje, pakovanje i dostavu robe.
    Da ni ne pričam o onoj gomili komunalnih policajaca koji sada sigurno sede i vrte palčeve od dosade!

  3. I treba online prodaja da ojaca,brzo,bezbedno…problem je sto kupovina hrane na daljine tj namirnica je ogeanicena na par gradova.

  4. Univer vise nema termina dostave, maxi nije ni davao termine nego kad dobijes dobio si, idea duplo skuplja od prethodnih… bas nam lepo ide dostava

Ostavite komentar


Ekonomija

Microsoft 'Startup' project fenefits global firms

Direktor Majkrosofta: Naši proizvodi mogu da nose oznaku „Made in Serbia“

I pored upola manjeg broja oglasa za posao prošle godine, programeri su i dalje traženi i dobro plaćeni, a njihova prosečna plata u januaru iznosila je blizu 280.000 dinara. Direktor "Majkrosofta" Milan Gospić kaže da kompanija već 20 godina posluje u Srbiji, koja je razvojni centar za mnoge Majkrosoftove produkte. Volim da kažem da "Majkrosoft" komotno može da nosi oznaku "Made in Serbia", navodi Gospić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.