Država odustala od ideje da svi građani dobiju kanalizaciju

Predsednikova najava o ulaganju tri milijarde evra skresana na trećinu

Ostavite komentar


  1. “ Ipak, čini se da su vlasti odustale od ideje da svako domaćinstvo dobije vodu i kanalizaciju u narednih pet godina“

    2025 stižemo u 1900-u

  2. u backoj topoli jos uvek azbestne cevi. zalosno. cevi od potvrdjene kancerogene supstance kjao sto je azbest. i nikom nista. grade stadion za tsc.

  3. Treba investirati u Vesiceve knjige,one ce nam posluziti umesto toalet papira i kanalizacija nam nece biti potrebna.Mole se nadlezni da ove knjige budu od mekog materijala i da budu vatrostalne.Da ih opozicija ne moze zapaliti…!

    1. Na Zlatiboru imam kucicu vec 65 godina a nemam kanalizaciju.I ne samo ja vec mnooge kuce zidane na Palisadu. Okrentim prema Cajetini.EU dala pare za kanalizaciju i postrojenja za preradu otpadnih voda.Ali opstina pare potrosila za druge namene.Kazu za ugradnju grejanja na Trgu,tako da je uvek bez snega a oko njega po pola metra snega.Pa i mi pitamo Vesica kad ce kanalizacija. Pardon,ovde se Vesi ne pita vec drug i gospodin Stamatovic.

  4. Država, tj. ΛV odustao je od ideja da svi građani dobiju kanalizaciju. On kao gradsko dete i ne zna da ljudi umesto kanalizacije koriste žbunje, drveće i visoku travu, umesto toaleta. Ne može gradnja kanalizacija da se finansira istovremeno sa aferama “Jovanjica”, “Krušik”, napumpane cene gradnje autoputeva, fabrika i savakojakog sponzorstva. Kratko rečeno naše vođe usrali se, a fali da ih popišaju građani i seljani.

  5. Zar to nije trebalo biti reseno prvim petogodisnjim planom, sada propale diktatorske, komunisticke,totalitarne Jugoslavije. Secate se propali komunisti sta ste sve obecavali i lagali gradjene Srbije.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.