Efektiva: Doneta prva presuda kojom se turistička agencija obavezuje da vrati novac putniku

Ostavite komentar


  1. Ne radim u turizmu.ali od cega da vrate kad nemaju prihode zbog pandemije.?Niti je odluka agencije da se ne putuje.niti agencija uvodi karantine.Pustite ljude da rade a nas da putijemo.Ne vidim da su mere uspesne.Virus se sve jedno siri .uprkos zatvaranju granica.

    1. Hvala Bogu ima još časnih sudija u ovoj zemlji.
      Gordana, meni je vaš komentar super. Od čega da vrate pare koje nisu zaradili? Šta bi ste vi rekli kada bi vam vaš poslodavac rekao da ste vredno radili ceo mesec ali je morao da potroši vašu platu da kupi džip. Od čega da kupi džip ako vama podeli platu ? A ja sam čak bio spreman da agenciji dam njihovu provizuju iako nisu organizovali putovanje, da prežive. Ali ne, nadaju se oni da će sve da uzmu, nisu pristali, pozivaju se na uredbu lopovske države.

  2. Agencije treba da vrate svaki dinar. Ako je ovo viša sila neka im drzava pomogne a ne klijentu oteti novac.
    Nenormalno je i nemoralno primati plate od uplata oštećenih putnika.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.