Ekonomski ministri bez iskustva i bez političke moći

Novi članovi Vlade birani prema lojalnosti režimu, ne po kvalifikacijama

Ostavite komentar


  1. Kao sto je Vojislav Seselj 1998. godine postavio neiskusnog i loseg novinara u pokusaju Aleksandra Vucica za ministra informisanja, kako bi na taj nacin kontrolisao medije, istim sistemom se rukovodi i njegov ucenik. Postavi sto nekompetentnije i kompromitovanije ljude za odredjeno ministarstvo, da bi imao izgovor za nesmetano mesanje u njihov rad.

      1. Zbog njihovog uspešnog rada budžet je u deficitu 3 M€, javni dug porastao sa 17 na blizu 30 M€, na birou preko 0,5 miliona nezaposlenih itd. Siromašniji smo od BiH i Crne Gore, bogatiji za zeru od Albanije i S Makedonije.
        Uspeh vredan pažnje.

  2. U ovom zlu ima nesto i dobro, a to je sansa da se za godinu i nesto dana oslobodimo okupatora! Milosevic je trajao 10 godina, Demokrate takodje, ovima istice 2022. 10 godina jahanja. Ima tu neceg, sto namerno ( predvodjeno zapadno-istocnim silama), sto simbolicno, treba misliti o tome. Ako imamo srece morao bi se izroditi neko novo, obrazovano, intelektualno lice i povuci zombiranu masu. Jednim udarcem 3 muve… Samo ko bi to mogao biti u razvaljenoj opoziciji, koja se smucila narodu odavno? Postoji li nada u ovoj zemlji?
    Molim da se objavi komentar!

  3. Ne bih bila tako negativna do kisicke .
    Ocekujem ENORMAN USPEH I POVECANJE KAPITALA KOD batine FIRME.
    JEDAN,ALI OGROMNO VREDAN

  4. smatram da narod zasluzuje sve sto mu se desava , kada dozvoljavaju sve ovo svojim cutanjem , zasluzuju i da propadnu # stav Dimitrijevic Boris disident u egzilu # zato ovu Vladu treba sto vise hvaliti kako je najbolja , cinicno davati podrsku da ,, samo nastave ovako , jer sve ovo stvara nevidjen ekonomski prosperitet ,, **((( ja sam bio lud sto sam podrzavao narod i zahtevao borbu protiv politcke mafije , narod me je ostavio na cedilu svojim cutanjem ,smatram da zasluzuju sve sto im se desava , korstim priliku DA SE IZVINIM POLITICKOJ MAFIJI sto sam ih kritikovao , opoostite mi Molim Vas i nemojte da me saljete u Ludnicu ( sudskom odlukom koju ste doneli u mom odsustvu u Jagodini ) shvatio sam da Narod voli sve ovo sto mu se desava , jer kako drugacije obajsniti sto cuti i neizlazi na ulicu ( to sto po restoranima kukaju kako im je tesko i uz rakuju kritikuju vlast , to treba shvatiti sa rezervom , jer kad izadju iz kafane i ako sretnu bilo kog iz politicke mafije oni mu tapsu i ljube skute , kao ponizna raj

  5. BICE JEDNO USPESNO BOGATO PREDUZECE,PORODICNE FIRME ,KOJE DOBIJA SVE TENDERE. ,I. ZAPOSLJAVANJE IZ REPUBLIKE SRPSKE.
    PRAVA ZENA ,NA PRAVOM MESTU. .IZBORI 2022 !
    NISTA NIJE SLUCAJNO.

  6. A koji to ministar u Vladi Srbije ima moc odlucivanja ? Vucko je Vlada Republike Srbije, Vucko je Srbija!!! Na nasu sramotu.

  7. Potpuno objektivna slika nove Vlade,u kojoj niko ne radi posao za koji se skolovao.Ali svako od ministara vuce neku svoju“predistoriju“,koju i citaoci mogu da desifruju.Zorana Mihajlovic je taman unistila nekoliko koridora,a sada mora da proucava energetiku.Ali,mozda ce ovaj drugi biti gori u istoj sferi,jer je pravnik.Ocekujemo od njega makar neke inteligentnije izjave.Jedan komentator je „razotkrio“ ministarku Dariju Kisic povezujuci je sa aferom o tenderima.Mislila sam da je naucnica,a ne „gospodja ministarka“.

Ostavite komentar


Ekonomija

Microsoft 'Startup' project fenefits global firms

Direktor Majkrosofta: Naši proizvodi mogu da nose oznaku „Made in Serbia“

I pored upola manjeg broja oglasa za posao prošle godine, programeri su i dalje traženi i dobro plaćeni, a njihova prosečna plata u januaru iznosila je blizu 280.000 dinara. Direktor "Majkrosofta" Milan Gospić kaže da kompanija već 20 godina posluje u Srbiji, koja je razvojni centar za mnoge Majkrosoftove produkte. Volim da kažem da "Majkrosoft" komotno može da nosi oznaku "Made in Serbia", navodi Gospić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.