Elius novi vlasnik Galenike

Potpisan ugovor o prodaji

Ostavite komentar


  1. Krava muzara SPSa kroz nekoliko vlada od 2000te na ovamo. Dajte jedan primer gde je propala farmaceutska fabrika ? Izgubili su licence, osiromašili, izgubili tržišnu poziciju koja se teško ili gotovo nikako ne vraća. Tako da sada takva fabrika koja je bezmalo (imamo primer Hemofarma) mogla biti privatizovana za pola milinarde eur ide sada za oko 5% od tog iznosa. Niko nikada nije i neće odgovarati a dugove preuzima država (čitaj svi mi). To je tužna istorija velikog brenda, čije je samo ime nekada vredelo mnogo više. Toliko o gazdovanju države, lopovlucima svih vlada a pinajviše SPSa čiji su kadrovi upravljali fabrikom od 2000 i isisavali novac (da li se neko seća skulptura plaćenih 400.000 eur) ?

  2. Ta prodaja je sarena laza. Galenika je jos uvek predmet spora pred sudom u Parizu izmedju Milana Panica i drzave. Ili su u Eliusu ludi i ne znaju sta rade, ili je u pitanje neka teska mucka. Ne moze se prodati tudja (Paniceva) firma.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.