EPS: Neće biti gubitka od „milijardu evra“ zbog uvoza električne energije zimi

Ostavite komentar


  1. Molio bih Vucica da napravi nuklerku i da postavi uspesnog direktora Grcica da se pita za sve pa da lepo zavrsimo sa zemljom Srbijom jednom za svagda…

  2. Kupujemo kada je skupo,prodajemo kada je jeftino?Može ji se izbalansirati celokupna elektro proizvodnja ,da prodajemo kada je skupo?

  3. Ako neće biti gubitaka od milijardu evra biće verovatno od 990 miliona evra!? Bitna razlika, zar ne?

  4. Uhapsiti najvece lopove u Sindikatu Kolubare koji vladaju 30 god..Imali smo sindikat kao u Severnoj Koreji,kada su izbori samo je Djordjevic na listi.

  5. Gubici se gomilaju decenijama, Zasluzni komunisti, socijalisti, demokrate, snsovci, zasticeni svedoci ne placaju energiju koju trose. Eps placa privatne mini elektrane, donira umesto da radi sto treba, naplati svima ono sto su potrosili… Havarije se dese, ali EPS se sistemski pljacka. Iskljucis struju nekom sirotanu, zarad racuna od pedeset evra, a onda platis kvadraturu poljskog vecea kao da je svetski rudnik platine

  6. Ne razumem, zasto proizvodimo struju kad stvaramo dobit i kad uvozimo. Ne mislim na dobit uvoznika vec drzave Srbije odnosno svih njenih gradjana

Ostavite komentar


Ekonomija

Među potpisanim sporazumima tokom posete Si Đinpinga, nema elektroenergetike: Beograd balansira između investitora sa Istoka i Zapada? 10

Među potpisanim sporazumima tokom posete Si Đinpinga, nema elektroenergetike: Beograd balansira između investitora sa Istoka i Zapada?

Među brojnim sporazumima Srbije i Kine, koji su potpisani tokom zvanične posete predsednika te zemlje Si Đinpinga Beogradu, nema nijednog iz oblasti elektroenergetike, a razlog za tako nešto treba tražiti u činjenici da je u tom segmentu naša zemlja prevashodno vezana za evropske standarde, smatra domaća stručna javnost.

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.