EPS: Za građane starije od 65 godina popust od pet odsto ako plate račune do 30. juna

Ostavite komentar


    1. I ja sam pre neki dan dobio Vučićevo pismo penzionerima (koje sam naravno, odmah pocepao i bacio u đubre neotvoreno.)
      Kako SNS zna da sam ja penzioner i otkud ima moju adresu koju im nisam nikad u životu dao?
      Na isti način kao što Elektrodustribucija zna da vi imate preko 65 godina: ukrštanjem vaših podataka sa evidencijom Fonda PIO koji vam isplaćuje penziju.
      Da, pravu ste, evidencija PIO po zakonu služi samo za potrebe PIO i ni slučajno nije na izvol’te ni Elektrodistribucji, ni SNS-u, ni bilo kom drugom.
      Da, to je teorija. Praksa nam je nešto drugačija. Mnoooooogo drugačija!

  1. Vanredno stanje je trajalo od 16/3-6/5

    65+ gradjani NISU SMELI izaci napolje vec od od 17/3 da plate svoj februarski racun do 28/3!!!

    Ana Brnabic je licno rekla da penzioneri ne brinu za svoje februarske, martovske i aprilske racune i da ih mogu kasnije platiti. EPS je takodje izjavljivao kako stariji ne treba da izlaze jer ce racune kasnije placati. IPAK, na kasnjenje placanja februarskog racuna su obracunavali kamate na martovskom i nisu primenili 5% popusta. PLJACKA najstarijih koji NISU MOGLI IZACI DA PLATE februarski racun. DA LI IMA IKO NORMALAN DA KAZE IZVINITE za lazna obecanja i ispravi ovaj skandal. SRAM VAS BILO

  2. EPS da otvori jos neko mesto za placanje racuna , da se ne naplacuje vise po 45 dinara po racunu , za neke penzionere je to mnogo , Ako se uzme po racunu za struju 45 , racun z aupravnika 45, racuna z ainvesticiono odrzavanje zgrade 45, racun za telekom 45, racun za internet 45 . To je dosta . U EPSu se prave guzve u redovima za placanje a pandemija i dalje vlada uskoro ce i grip , Telekom treba da otvori svoje poslovnice i za placanje racuna bez provizije , Upravnici zgrada svoje racune da spoje u jedan, em su skupi em se rasipaju sa racunima , jeftinije ce biti i za njih a za penzionere pogotovu .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.