„Er Srbija“ ukidanjem linije do Budimpešte prekršila zakon i ugovor sa državom?

Na niškom aerodromu se sutra ukida jedna od 12 linija od javnog interesa

Ostavite komentar


  1. Ovo je još jedan primer da država i njoj „odane“ kompanije, firme i preduzeća, kako god se zvale, ne poštuju Ugovore i zakon ove države, već se ponašaju kaubojski. Sa druge strane ta ista država poziva strane investitore da ulažu u Srbiju. Da li bi ste vi ulagali u takvu zemlju?

    1. zamisli da si u poslu za koji privatni sektor nije subvencionisan, normalno je da ćeš zakatančiti sve srpske kompanije i dobiti celokupno tržište za sebe. Problem je kada trebaš da staviš hipoteku nad svojom nekretninom, uzmeš kredit, svu ušteđevinu i započneš posao ovde, a onda oni dovedu nekoga kome daju subvencije i zakucaju ti ekser u sanduk.

  2. šta ti vredi zvanje, kad te ubi znanje. Ponovo nam dokazuješ koliko je, ali fotelju stežeš da ti je neko ne izvuče, jer sa znanjem koje imaš možeš da predaješ na privatnom fakultetu, ne i da otvoriš sopstvenu firmu i opstaneš.

  3. pljuvali po nišlijama, pretili, oteli nam aerodrom i ponovo ne znaju kako da spreče propast Er Srbije. Vučić se ponovo ubućkao, ovo je samo novi dokaz zbog čega mora grčevito da se bori za opstanak na vlasti. Zamislite Vučića i Zoranu u privatnom sektoru. Koliku god ušeđevinu imali slupali bi je za par meseci.

    1. Čemu služe aerodromi u Srbiji kad sa oba samo skorojevići i lopovi lete?Budimo realni.

  4. Ko će da leti do Budimpešte ili bilo gde iz Srbije kad na aerodromu na koji sleću stoje u redu sa gradjanima zemalja „trećeg sveta“.Zato 25-30e nov kombi do Budimpešte,granicu prelazite kombijem koji Vas vozi do aerodroma u Budimpešti.Tako inače većina mladih i napusti Srbiju dok se ovde mlati prazna slama o nekim aerodromima…Neverovatno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.