Al Dahra iz Iriga kupila PKB

Ostavite komentar


  1. Zašto trajno otuđenje vrednog nacionalnog blaga (zemljisnog,vofnog, neba, rudnog..) i to prodajom strancima. Zar smo toliko zatucani da ne moze da se bavimo zemljoradnjom..polj. i da proizv za svoje potrebe i izvoz.. da li ce doci vreme da predamo imovinu pa i narod str. komp.ili drugim državama.. pa da li smo poludeli.

    1. Jel’ ti, Vladeta, umes da citas: PKB je kupila firma iz Iriga koja se zove Dahra. Posto je Irig u Srbiji, znaci da je ta Dahra SRPSKA firma.

      1. Lepo srpsko ime: … ‘Al Dahra’, … sada ce iriski paori da rintaju kod tvojih ‘Srba’, za vucicev minimalac? … Ali, nece ni vasa doveka …

      2. AL DAHRA nije iriska firma oni su iz DUBAI u iriskoj opstini imaju samo plantazu voca u mestu PAQVLOVCI!!!

  2. Zašto trajno otuđenje vrednog nacionalnog blaga (zemljisnog,vofnog, neba, rudnog..) i to prodajom strancima. Zar smo toliko zatucani da ne moze da se bavimo zemljoradnjo m..polj. i da proizv za svoje potrebe i izvoz.. da li ce doci vreme da predamo imovinu pa i narod str. komp.ili drugim državama.. pa da li smo poludeli.

  3. U Irigu u selu Rivica ul.Rivica 1.je sedište regig.comp. osnovane novc.udelom od 100 dinara dir je gđa SANDIC..To je kupac koji u istoj opstini i selu istoj adresi ima reg.firmu AL DAH. RUFNAP kipljenu od V.Lazarevica…

    1. Molim te objasni to za g. Sandic, ko je ona?. Vocnjaci jabuka i hladnjaca na putu Ruma-Vrdnik pripadaju istoj firmi Aldahra…kažu da su Arapi vlasnici..Ovo je sve kriminal nad kriminalima!

    2. A sa cijim parama je osnovana ta firma i ko su pravi vlasnici koji su na ulazu zakacili pajaca sa srpskim imenom? Ti stvarno mislis da su svi oko tebe debili?

  4. Mnogo ili puno naive!U prevodu na ‘serpski jezik’,PKB nije kupila AL Ahra,ili ti ko zna kako se zove,već naša draga BRATIJA.Ovo je još jedan dokaz pranja pokradenih para.Imamo ovo što oni zovu ‘NA VODI’,pa imamo Kopaonik,pa ‘brze pruge od 30 km. na sat,pa raznorazni Zlatibori i Zlatiborci,pa Vulinčići,pa Malecki,pa KOKEZIĆI,pa,pa pa ……..o Andreju i da ne govorimo.Ustani Srbijo!!Probudi se!!

    1. Bravo za komentar. Suva istina.U prilog je da je Vojin Lazarević sa 49%,vlasništva u AL DAHRI RUDNAP.To je inače onaj isti kog je Vučić napadao u anketnom odboru za uvoz struje u Srbiju a Zorana mu podnosila krivične prijave u proleće 2013 dok je ministrovala energetikom!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.