Firma sa Kipra kupila Gošu

Ostavite komentar


  1. Predlog: Vraćanje fabrike radnicima. Da GOŠA ponovo bude gigagn, a radnik čovek. Držafva je veće rekla svoje povodom tajkunizacije i pljačkaške privatizacije.

  2. U normalnim zemljama kompanija koja nije radnicima isplatila zarade i zakonom odredjene doprinose za duze od 3 meseca automatski dolazi pod stecajni postupak koji se vodi od strane nadleznog suda. Samo u drzavi u kojoj su "socijalisti" kao deo koalicije prava radnika se ne postuju. Radnici PRODAJU svoj rad na trzistu rada a poslodavci taj rad KUPUJU. To znaci da u slucaju da poslodavci ne plate za rad oni KRADU od radnika.

  3. Lisnart je firma iz Rumunije, tacnije Transilvanije (lisnart je transil napisano o obrnutim redosledom slova).
    U prevodu na Srpski: krvopije.
    Jadni ljudi…

  4. Stecajni upravnik sutra oglasava licitaciju "Beohemije" iz Zrenjanina ! Iz stecaja u bankrot ! A ko ce da vrati 150 miliona Eura duga……poveriocima,sto pravnim sto fizickim licima….eeee to se neznaaaa !!!

  5. А после ће прећи у руке неке фирме са Кајманских острва… пре тога ће велики број вагона да извезе на Кипар… шта, немају пруге… нема везе има председник и премијер да пре тога изгради брзе пруге Кипра… извођач радова за сада не може да се нађе јер лицу које је требало да ради овај пројекат, украден идентитет… пре десет година!

  6. Super je ovde, sramota koliko nam dobro ide…, ljudi se bese. Goša je primer propadanja Srbije.

  7. Drugim rečima, firma sa Kipra sahranjuje propale ogoljene i upropaštene firme. I jedna ispravka, firma nije prodata-kupljena, nego preregistrovana.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.