Gas iz Turskog toka za Srbiju ne pre 2022. godine

Tvrdnje nadležnih u Srbiji da će naša zemlja alternativni pravac snabdevanja "plavim energentom" dobiti početkom sledeće godine nerealne

Ostavite komentar


  1. Tih para vec nema u Gastransu..a za zemana Antica,Bajatovica i ekipe u Jugorosgasu…se gasovod Nis-Dimitrovgrad nece desiti..zna se za kog rade i cije uz svoje licne,interese stite.!!!!..Pa zar Prepodobni pre 2 nedelje nr rece da radovi krecu vec za 2 dana???Dugo ste cekali…
    Pocnte!!!

  2. E sad kad bi u Srbiji novinari bili novinari,pa seli na grbacu anticu,bajatovicu i svim ostalim koji su davali ove izjave pa da zatraze ostavke za ovakve neodgovorne izjave…msm tako bi bilo u normalnoj drzavi sa nezavisnim medijima.Svi znamo da od toga u Srbiji nema nista,kao ni od hapsenja za Sava malu i ko zna koliko brljotina,jednostavno vlast drzi 99 posto medija i tacka.Jel mislite da ce se stanovnistvo npr Babusnice(bez uvrede) informisati preko interneta o ovome ili ce gledati svakodnevno ispiranje mozga preko rts,pink.hepy,O2,prve, studija b…informera,telegrafa,alo,novosti,kurira….

  3. Pored vaseg komentara imate moj kompliment zato sto je stvarnost koji dokazuje proceduru rada.Jos kada zamislim da ce srpski gastarbeiteri koji rade u nemacku francusku ikompaniju koji rade u rumuniju dobiti poso u svoju zemlju da rade i novac da zarade da skoluju svoju decu placaju osiguranje i porez u srbiju : Kao sto je vec poznato radice stranci asrbi idite u beli svet da radite na crno pozdra svima koji podrzavaju moj tekst.

  4. Sta ima srpska radna snaga od gasovoda kroz srbiju taj odgovor ste duzni grdanima da objasnite da bi sutra bili glasni.Ja mislim da vuk pojeo magarca . Idemo na severni tok ili u cesku poljsku a mozda i dansku.Jel stvarno nemamo dobre i kvalitetne radnike.Togo misljenje ne delim saodgovorim licima jer oni nas umalovazavaju ustvari oni nas i nas narod podzenjuju da smo lupi srbi .Te sobe su bednizi oni znaju tacno na koga ja mislim.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.