Grad firmama ruši poslovni prostor da Janjušević izgradi stambeni kompleks

Na inicijativu firme u vlasništvu bivšeg savetnika za bezbednost premijera Đinđića, beogradska vlast promenila planska dokumenta na štetu malih preduzetnika

Ostavite komentar


  1. najiskirenije vam se zahvaljujem za ovaj tekst koji mnogo kaze i na mnoogo sta ukazuje. DOS i Djindjic su imali ogromnu sansu i ogromnu medjunarodnu podrsku da naprave odlucujuce korake za promenu srbije. Medjutim ocigledno je da su licni interesi bili daleko iznad interesa zemlje i sada smo tu gde smo. Janjusevic, Vesic mali i ostala nazovimo elita sun u stanju da sve urade radi licnog interesa. Tadic je iz istih razloga potpisao sporaztum o pomirenju sa SPS i dobio je ono sto je dobio a gradjani srbije su dobili tzv reformisani SPS i moderni i reformisticki SNS. Cini mi se da ovo nije kraj ili sto bi rekao cuveni vidovnjak Trgovcevic cjavlja mi nse da nece biti dobro.

  2. E moj Zorane Djindjicu rano moja ljuta, moja nado da cu ziveti u normalnoj drzavi… Tugo moja, nedosanjani sanu moj… Pa sa sto kilometara se videlo tada ko je i sta je Zoran Janjusevic, Zorane oci moje…
    P.S. I dan danas smatram da su sve moje nade pokopane 12. marta 2003. godine !

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 8

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.