„Gradonačelnica ignoriše uredbu koja je povoljnija po građane“: Zašto je na struju u Nišu priključeno samo 91 domaćinstvo od 5.000 koja su ostala bez nje?

Ostavite komentar


  1. EPS je drzava u drzavi,mogu kako zele. Dugovali smo za struju,naparavili reprogram i 5 godina otplacivali po 9.500 mesecno,nase komsije su dugovale preko milion dinara,nisu pravili reprogram i danas koriste normalno stuju placajuci tekuce racune a duga nema. Sto se tice zastarelosti,Zakon propisuje rok od 12 meseci ali rok tece od zadnje opomene a svaki novi racun je prakticno i opomena za neizmirene obaveze pa je opravdanost pozivanja na zastarelost upitno. Srujomeri i porez na pokojnike je isto tako lako resivo ali EPS a i drzava to ne zele,iz mog iskustva hocemo da prevedemo strujomer sa lica preminulog pre 30 godina ali nas uslovljavaju nepotrebnim papirima.

  2. Mi, koji smo redovno plaćali i nismo krali struju, smo budale i majmuni, a veliki broj ovih neodgovornih treba da se nagradi. To bi bila velika nepravda. Sramota! To će proizvesti bunt i haos.
    EPS je u pravu: plati potrošeno, plati priključak i imaćeš struju!

  3. I sta sad covek da radi , ima jedna poslovica ako svojim radom ne mozes da napredujes u sredini gde zivis tada menjaj sredinu , u Srbiji je zivot postao pakao ajde da se kladimo da za dve tri godine Srbija se raspada kao drzava trend bezanije mladih i starijih se ubrzava progresivno , zadnji neka ugasi svetlo !!!

  4. EPS JE ODUVEK ZARADJIVAONI KRAO NA NE ISPRAVNIM BROJILIMA GDE IH IMA I DO 10. VRSTA…. A ZAKON NALAŽE DO 3.PRIZVODJACA SRPSKE PROIZVODNJE… NITI ELEKTRONSKO OČITAVANJE NIJE OK. NIJE PROVERENO TEHNIČKI NITI NAUČNO.

  5. Pitajte je za čiji interes gase školu za osnovno i srednje obrazovanje Carica Jelena u Nišu gfe se školuju deca ometena u razvoju

  6. Necu se upustiti u komentar oko EPSa, ali je upadljivo da gradonacelnica, koja je bivsi novinar, konstantno bezi od novinara ko djavo od krsta.
    A sto se tice komentara “ tamo nekog“ – sram te bilo, pljujes po svojoj zemlji, garant iz neke kafane, pa, bezi,bre, idi gde ti je bolje, nego nisi nizagde, a Srbiji ce tek biti bolje bez takvih lezilebovica i huskaca.

  7. Ako oproste dug onima koji nisu plaćali ili su krali struju mi koji smo plaćali tražićemo da nam vrate pare ili da nam isporučuju struju bedplatno do određenog iznosa.Svima kojima Srbija nije dobra i pluju po njoj doviɗenja.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.