Gradonačelnik Novog Sada očekuje uskoro Zakon o poreklu imovine

Ostavite komentar


  1. Ajmo za pocetak novootvoreni Kafic Magacin , ako nije tvoj a vodi se na coveka iz tvog obezbedjenja , odakle mu te silne pare?

    1. Pa valjda od tetke , dal iz Amerike il iz Japana a možda i iz onog kineskog zaraženog područja.

      1. Nije od tetke, tašta mu poklonila nešto para preostalih od gradnje bazena u selu. Rodnom.

    2. Sasvim slučajno poznajem gazdu lokala, ja koliko znam nikad nije radio niti radi za bilokakvo obezbeđenje.

  2. Kao i „poreklo“ i sponzorstvo „Jovanjice“, kako da ne clanu „firerove“ Vuciceve „elite“, lazne kvazi elite, koji ce se verovatno sam braniti na procesima koji ce usledeti u oslobodjenoj Srbiji. Vucevicu pripremi „koferce“ u zatvorima nece bas biti toliko toplo kao danas dok si na slobodi.

  3. Vučević tvrdi da ćemo novim zakonom o poreklu imovine demonstrirati odlučnost u borbi protiv korupcije. Istovremeno, sudija Pap iznosi podatak da je od marta 2018 već rešeno 325 predmeta, očigledno na osnovu dosadašnjeg zakona. Prema tome, umesto novog “demonstriranja odlučnosti”, potrebno je samo preusmeravanje pažnje sa mrvica, na visoku i najskuplju korupciju. Dubrovačka Republika birala je medju svojim patricijima jednog za Kneza sa mandatom od samo mesec dana, jer je vlast podložna korupciji i to onoj najskupljoj.

  4. Eeee…“ odgrizo jezik .“ ..kakva korupcije …gde to …kakvo proveravanje , kakvi bakraci ….hm ….hm…a ako je samo za Djikija , Solaka ili Jeremica ( moze i za Canka ) ….onda ….“ to “ Acooo srbineeee ! ! !

  5. „..Gradonačelnik Novog Sada očekuje uskoro Zakon o poreklu imovine..“
    – I to posle 8 godina skoro-apsolutne vlasti na svim nivoima….

  6. Ovaj zakon, ce sacuvati svetinje iz proteklih 30 godina , vile , kucerine , fabrike, placeve , vikendice…??

  7. Samom rekonstrukcijom se sigurno ne pokazuje odlucnost vlasti u suzbijanju korupcije. Osim toga dosta vise buduceg vremena – da ste hteli sproveli biste postojeci Zakon! Problem Srbije nije u zakonodavstvu per se nego u sprovodenju istog u svim oblastima. Tzv. veliki posao Skupstine u vecini slucajeva uopste nijepotreban jer zakona ima ionako previse ali se oni NE SPROVODE! Ne lipsi magare do zelene trave!

  8. I taj zakon „očekuje“ i „nada“ mu se (što znači da uopšte nije sigurno da ćemo i dobiti taj zakon) čovek, po struci advokat(?), koji svesno i namerno podnosi lažnu krivičnu prijavu?!!!
    E, blago nama sa ovakvim ljubiteljima i poštovaocima zakona….

  9. Zasto ste prekinuli sa obavestenjima o Mitu i korupciji , kao i donosenju i usvajanju Zakona o poreklu imovine od 1990 godine….

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.