Havarija u TENT-u do sada neviđene veličine

Uzrok kvara u Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu još uvek nepoznat

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Vi ste za medalju za dizanje panike i pljuvanja po ljudima,a da ne poznajete elementarne stvari o tome o cemu pisete.Pucanje cevi u kojima je para je uobicajena stvar kod takvih postrojenja.Para uopste nije zagađena jer se dobija pregrevanjem vode…..

  2. Mrzitelji Srbije da li znate da sada placate 1 kwh 8 e- centi a kwh iz obnovljivih izvora kosta od 16- 24 e- centa pa i dalje navijajte za Evropske izvore el. Energije.A da; u ovoj ceni od 16 e centa je uracunata i gospdja Mihajlovic.

  3. Kad dodje do havarije u termoelektrani vetar na kraju sve oduva… A kad dodje do havarije u nuklearnoj elektrani ode svasta nesto na mnogo godina… Pa ti biraj sta je zdravije ne treba biti strucnjak….

  4. Stvarno se razmišljam da obrišem vašu aplikaciju sa telefona a i iz boockmarka na računaru.

  5. I do sada se radilo i starijom opremom pa se nije drecalo, kada nebude struje i poskupi pitace se gradjani sta je ovo ali kasno!

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Ekonomija

Ekonomija zasnovana na znanju 7

Ekonomija zasnovana na znanju

Luven grad u pokrajini Flamanski Brabant, nadomak Brisela, dom druge po veličini univerzitetske bolnice u Evropi i globalnog centra za istraživanje i razvoj nanotehnologija i poluprovodnika IMEC 2020. godine dobio je nagradu za Evropsku prestonicu inovacija – iCapital.

Naslovna strana

1. decembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.