Havarija u TENT-u do sada neviđene veličine

Uzrok kvara u Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu još uvek nepoznat

Ostavite komentar


  1. Vi ste za medalju za dizanje panike i pljuvanja po ljudima,a da ne poznajete elementarne stvari o tome o cemu pisete.Pucanje cevi u kojima je para je uobicajena stvar kod takvih postrojenja.Para uopste nije zagađena jer se dobija pregrevanjem vode…..

  2. Mrzitelji Srbije da li znate da sada placate 1 kwh 8 e- centi a kwh iz obnovljivih izvora kosta od 16- 24 e- centa pa i dalje navijajte za Evropske izvore el. Energije.A da; u ovoj ceni od 16 e centa je uracunata i gospdja Mihajlovic.

  3. Kad dodje do havarije u termoelektrani vetar na kraju sve oduva… A kad dodje do havarije u nuklearnoj elektrani ode svasta nesto na mnogo godina… Pa ti biraj sta je zdravije ne treba biti strucnjak….

  4. Stvarno se razmišljam da obrišem vašu aplikaciju sa telefona a i iz boockmarka na računaru.

  5. I do sada se radilo i starijom opremom pa se nije drecalo, kada nebude struje i poskupi pitace se gradjani sta je ovo ali kasno!

  6. Kakve vi gluposti pišete. Vaša zalaganja koja su inspirisana suludom „zelenom agendom“ mogu samo da nas ostave bez struje. Termoelektrane daju više od pola struje u Srbiji. Koje su to zelene tehnologije koje to mogu da zamene. Ne postoje. Zašto se ne zalažete za iskorišćenje hidropotencijala. Ne, i akumulacije su „zagađenja“. Jedino što lobisti hoće je izgradnja nuklearki koje su u EU proglašene za zelenu energiju. Strašno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.