Hoće li Srbija osetiti posledice ako dođe do raspada STO?

Ekonomisti upozoravaju na moguću blokadu rada Svetske trgovinske organizacije

Ostavite komentar


  1. Novosti: STO se vec raspala. Pitajte Ameriku i Kinu. Jedino sto jos ne mogu da se dogovore u kojim novinama da objave posmrtnicu.
    Sto se Srbije tice, jedini ‘Bog’ za kojeg nasa Ekonomija i bankarstvo znaju je MMF. I to ce ostati tako jos dugo posle konacnog nestanka STO.

  2. oce,kao sto sam ija osetio posledice ne objavljivanja mojih komentara na vasem sajtu…dakle,ojela mi se jaja,osim sto mi ono ne traze pare da udjem u klub citatelja danasa…sram te bilo drazo sto ,ili bolje reci hvala na otkrivanju

  3. Prvo pitanje glasi nasoj Vladi zasto nismo jos u STO? Ko nije odradio svoj posao proteklih decenija a skoro sve male zemlje jesu! I drugo glasi prof. Bjelicu kako to da STO stiti male zemlje a prof. Madzar kaze da ionako velike sile krse pravila? Dakle, stiti ih ili ne? kako god da bilo neshvatljivo je da smo kao zemlja u pogledu medunarodne trgovine u kamenom dobu a ovamo aktuelne vlasti svakodnevno serviraju, naravno samo na recima, ushiceno polet srpske privrede. Takosu neki pametnjakovici Komentarisali svojevremeno da nam ni sankcije nista ne mogu pa smo videli gde smo stigli.

  4. Pa srpski poslanici su vec usvojili zakon o mogucnosti uvoza i prometa GMO proizvodima, toboz zbog ulaska u STO. Ali ce ga zadrzati bez obzira na raspad. Lobisti su vec potrosili svoje honorare.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.