Hotel, kockarnice, restorani: Stanari Geneksa brinu šta će novi vlasnik, beogradski kafedžija, uraditi sa simbolom Beograda

Ostavite komentar


  1. Opet je pitanje svih pitanja , čija je ova naša zgrada ….očito da se nekom sviđa …

  2. Mogu samo da konstatujem poraznu i tragicnu istinu koju je izneo Sremac ,
    Srbija – deponija u vlasnistvu krimosa .

  3. Na stranu način i kupac ali zabrinutost stanara Geneksa mi zvuči licemerno.
    Geneks je trenutno oronula zgrada koja je pretvorena u prostor za oglašavanje, a oni se brinu da li će biti kockarnice, restorani, hotel isl…

  4. Da bi ta zgrada postala studentski dom za 21.vek svaka soba bi trebalo da ima mokri cvor,aklimatizaciju i parking mesto.To su potrebe danasnje omladine.Arhitekte bi trebalo da zanimaju takve stvari.

  5. Iskreno ne razumem ovoliku buku.Ako vlasnik obnovi fasadu unutra moze da radi sta hoce, kome to i kako smeta?Mislim da je glavni motiv stanara da nekako obnove i svoj deo bez sopstvenih ulaganja,i to bi mogao Grad da uradi kao i sa nekim drugim fasadama.

  6. Ta nefunkcionalna i oronula zgrada je simbol nemoći i društva i stanara, da se održava i bude u funkciji.
    To nikako nije simbol Beograda, već ambicije socijalizma u nestajanju. Simboli su gospodo hram Svetog Save, Pobednik …

  7. Ta zgrada je ruglo, sivi sumorni silos na ulasku u BG. Jedino joj je po ruznoci konkurent ona kula u BG na vodi. Sta god da uradi ne moze je uruzniti vise nego sto je ruzna.

  8. Stanari brinu? Pa oni su te stanove dobili od one nekadašnje države, pa su ih za po 50-100 maraka otkupili od Miloševićeve vlasti pre 30-35 godina. Što znači da su kvadrat plaćali od 0,5-1 marke! Sada je poslovni deo prodat za manje od 700€ po kvadratu. Zašto nisu skupili pare pa otkupili zgradu, i onda neka rade sa njom šta hoće. Ili je i to trebala država da im pokloni za 1-2€?

  9. Slnbol Beograda u moje vreme zvali smo : Dva idiota . U vreme bivše vlasti privatizovana tolika preduzeća i upropaštena .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.