Igra titana oko Valjaonice bakra

Vlasnici kiparske firme koja upravlja fabrikom iz Sevojna vode rat oko prevlasti i optužuju jedni druge za otimanje kapitala

Ostavite komentar


  1. Koji su kriminalci ovaj Ćirić i Šaranović, to svet nema.
    Oni su formirali organizovanu kriminalnu grupu, treba ih odmah uhapsiti i zapleniti sve što imaju jer je očito da su to stekli kriminalom

  2. Hohstaplera u Srbiji koliko hoces. Lepo da ste im pomenuli imena, spisak pocinje da biva poduuuugacak, sve ce to biti oduzeto i vraceno narodu koji je valjaonicu i stvorio.

  3. Za one koji ne znaju, fabrika je bila pred bankrotom i Ciric je, sa svojimljudima, izvukao iz toga i napravio uspesnog giganta. Da li je kriminalac, ne znam, ali znam da zna posao i da ga je odradio.
    Nikitovic prstom nije mrdnuo osim sto se slikao za novine i renovirao toalete. I nije fabrika pod njegovim vodjstvom procvetala, ona cveta vec minimum 5 godina, zahvaljujuci Ciricu i Miliji Bozovicu.

  4. Radio sam svojevremeno sa RTB, Bor i VB Sevojno. Prvo je valjda prodata Slovencima i otkud sad ovim nasima tolike pare da kupe VBS? Zbunjen sam!

  5. Oni koji znaju, reci ce vam sve o tome kako je „Ciric, sa svojim ljudima“, u bescenje prodavao imovinu East Point Holdinga, a obaveze prodatih firmu jednu za drugom, po osnovu datih jemstava, preuzimala Valjaonica bakra. Reci ce vam i koliko je, u milionima evra, „Ciric, sa svojim ljudima“ naplatio od Valjaonice bakra za svoje usluge…. Znaju zaposleni ko je pomogao, a ko je odmogao i ko je doneo, a ko je odneo…. Pitajte zaposlene u Valjaonici sta misle o „Ciricu i njegovim ljudima“……

  6. „Ciric sa svojim ljudima“ pokrao, a Nikitovic suvlasnik. Verovatno, Nebojsa, mislite i na njega. A radnici VBS-a znaju, naravno da znaju ko je radio i izvukao fabriku iz blata, a ko je izigravao primadonu i slikao se. To sto covek ima amneziju i ne seca se, i sada se poziva na americko drzavljanstvo, strane investicije (proverite sta je taj strani investitor uneo u fabriku, osim toaleta u direkciji fabrike). Nema pojma kako fabrika funkcionise, ali ne zato sto mu nisu dali da zna, vec zato sto ga nije interesovalo.

  7. Neverovatno šta sve može da se uradi kada se čovek slaže sa svojom ženom! Lepo Nebojša Čirić se dogovori sa suprugom Jelenom koja je izvršni direktor Aik banci kako da zezne suvlasnika i kupi valajaonicu barka kroz dospeli aranzžman od 3ml eur.. pa bravo gospodo bivši Deloittovci ipak ste vi ispekli zanat od najboljih koji su odradili prve privatizacije a sad su negde preko tamo malo juzno .. teško je nekom sa strane da prepozna šta vi to zapravo radite i nadam se da vam neće proći! To be continued.. samo vas posmatramo..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.