Ilija Dević: Grad me je prevario, otima mi investiciju

Bivši većinski vlasnik ATP Vojvodine ponovo upozorava da se priprema teren da njegovu investiciju kupi neko blizak vlastima

Ostavite komentar


  1. A zaboravio je da kaže da mu je tadašnja radikalska gradonačelnica „Naša Maja“ Gojković obećala da će zatvoriti postojeću Međugradsku autobusku stanicu koja je pored železničke stanice i državna je. Ko zna, možda sad imaju neko rešenje kako da žel. stanicu povežu direktno sa tom Delićevom u sklopu izgradnje brze pruge do Subotice jer je predviđena i nekakva rekonstrukcija ž. stanice. Naime, te dve stanice razdvajaju brojni koloseci ali oni su na visokom nasipu kroz koji može da se napravi tunel. Tunel već postoji za izlazak na drugi peron za drugi i treći kolosek.

    1. Gospodine Deviću, razotkrijte sve prljave radnje, da čuje javnost istinu. Živeli nam!!! Imate podršku!

  2. Maja i još neki tadašnji Radikali dobro su se omastili, što nekazu njihova imena. Da nebi bila suđena Maja je preletela u Srpsku Nazadna Sranke kao i Kneževac u Zrenjenin pa nije osudjen.
    Sad Maji možeš samo da pljuneš pod prozor pošto ne iznosi dokaze koliko je uzela ona, Igor i ostala bagra sadašnjih Nazadnjacka

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.