Ilija Dević: Ja sam bio investitor, a ne ktitor

Bivši većinski vlasnik ATP Vojvodine traži fer suđenje u postupku za nadoknadu štete

Ostavite komentar


  1. Svaki gradonacelnik prolongira uz pomoć privatizovanog suda rešenje slucaja dok je na vlasti,a odšteta ce na kraju na pleća gradjana pasti.

  2. Zašto veliki borac protiv korupcije ne reaguje na korupciju u NS? STOP KORUPCIJI U PRAVOSUDJU!

  3. Samo napred, jednog dana zelim da procitam ILIJI DEVICU NAKON DUGOG NIZA GODINA VRATILI OTETO! To ce biti znak da je konacno ozdravila ova nasa Srbija,da ima pravde koja je u ovom slucaju spora ali dostizna. Pozdrav Devicima sa zeljom da pobede i prebrode sve prepreke vezane za ATP Vojvodinu! BRANA

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 10

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.