Ilija Dević: Meta napada sada je i moja porodica

Institucije nastavljaju pritisak kako bi skrenuli pažnju sa procesa konfiskovanja moje imovine, tvrdi bivši vlasnik ATP Vojvodine

Ostavite komentar


  1. Zalosno je sto institucije treba da budu u sluzbi svih gradjanja,a one sluze za manifetluke mocnika .

  2. Zemlja Srbija…ukrades,dostavljac istine tuzilastvu dobije krivicnu prijavu od delikventa….apsurd do apsurda…

  3. Srbija kroz istoriju ne pamti vece stetocine,otimace,ucenjivace i ljude sa 0%patriotizma kao sto ima na politickoj sceni.

  4. Samo jedne “ sitnice“ ova klapa nije svesna ,a to je da mogu pokusavati zastrasivati,otimati porodici Devic sta god im se hoce jer je vlast u rukama mocnika,ali im ne mogu oteti istinu iz ruku. PRAVDA JE SPORA ALI DOSTIZNA

  5. Samo miljenici vlasti i mocnika opstaju ,a ostalima sami treba oteti ne birajuci sredstva….

  6. U SRBIJI DOSLO VREME DA ZA OTIMACINU LEGALNE IMOVINE POSTOJI PRAVILO MOCNIKA ,A TO JE DA CILJ OPRAVDAVA SRDSTVO.

  7. Nikola Pavlovic veliki ucesnik u malverzacijama koji rasipa imovinu Atp Vojvodine uz casicu alkohola ..

  8. Klliko ja zakljucujem: Dokazes da te neko pokrao,oficir za otimanje imovine,uz sve to te i podkrada i kada dostavis ustanovi koja treba da te zastiti ,a ona ostaje nema i onda dize krivicnu prijavu montiranu jer su otkriveni argumentovano dokazima lopovi….i na kraju tuzilastvo optuzuje i sankcionise opljackane. Ej Srbijo sta si docekala….

    1. Nikada vam nece oteti um,upornost.,borbenost,otmenost i lovu.Idemo da osvojimo naredni galopski derby u Rimu

  9. Da li je to naj isti Nikola Palovic koji je kao stecajni dosao prvi dan na posao sa PEZEJCOM sa nekog otpada,a sada vozi DZIP? Sve jasno kao dan.

  10. Pitam se:STA SE RADI SA ONIMA KOJI ZLOUPOTREBLJAVAJU INSTITUCIJE U LAZNE OPTUZBE? Koje posledice snose manipulatori?

  11. Tuzilastvo stiti cerku AV, a ko ce da stiti sestre Devic od progona razne vrste? Da li je tuzilastvo u sluzbi svih gradjana i svih cerki zemlje Srbije ili vlasnidtvo i dedovina AV? Da li je tuzilastvo miraz iz Čipulica ili cele zemlje Srbije?

  12. Nikola Pavlovic je sve ovo ucinio po nalogu organizovanih:Divljak,Komsicka,sudija opisnog prezimena Kutrek,gradonacelnici i predsednici pokrajne.Bravo za ekipu i cika policajce iz gradsog supa NS

  13. SRBIJA NIJE DRŽAVA, Srbija je sramna privatna prćija pojedinaca na vlasti, tajne policije sa krvavim rukama do laktova i zaštićenih kriminalnih bandi…
    podrška oštećenoj i pokradenoj porodici Dević, nadajmo se da će pravdu naći van ove sramne i kriminalne državice Srbije !

  14. Ko sa đavolom tikve sadi o glavu mu se razbiju! Dević se pravi nevinašce i žrtva, a dobro je poznata stvar da je cela priča oko stanice izrežirana u njegovoj i režiji SRS, gradonačelnice Maje Gojković i kuma Mirovića. Dil je bio da dotični kupi ATP Vojvodinu i napravi autobusku stanicu, a da grad zatvori staru stanicu gradskog saobraćajnog preduzeća i ceo međumesni saobraćaj preusmeri na stanicu ovog privatnika! GSP bi ostao bez prihoda, veliki broj radnika ostao bez posla,autoprevoznici plaćali veće namete privatniku, a putnici putovali na stanucu bogu iza nogu, bez dobre veze gradskog saobraćaja, daleko od železničke stanice. Priča je provalhena,došlo je do protesta i bojkota nove stanice, digla se prašina i dil je propao. Biznismen pušten niz vodu. Da je operacija sprovedena do kraja debelo bi se omastio. Ovako je prošao kako je prošao. Žao mi je samo radnika preduzeća ATP Vojvodine koje je dotični upropastio i zatvorio.

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 8

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.