"Instalirali smo Maxi aplikaciju i skupljali poene za kupovinu peškira, a sada su nestali": Kupci u novoj poteri nakon hajke s noževima 1Foto: Fonet

„Instalirali smo Maxi aplikaciju i skupljali poene za kupovinu peškira. Naglašeno je da akcija traje do 30. juna. Krajem maja – peškiri su nestali, kažu da ih proizvođač više ne isporučuje!?“

Ovim pitanjem redakciji N1 obratila se čitateljka Dragana P. navodeći da je reč o prevari potrošača. U kompaniji Delez, za portal N1 kažu da su obezbeđene dodatne količine peškira koji će moći da se kupe do kraja juna.

„Akcija sakupljanja nalepnica je trajala do 18.maja. Zbog velikog interesovanja kompanija je produžila period do kada kupci mogu ostvariti pravo i kupiti peškire po akcijskoj ceni, do 30.juna. Obezbeđene su dodatne količine peškira, a prvi lager već stiže ove nedelje na rafove 60 najvećih Maxi i Tempo prodavnica“, ističu u ovom trgovinskom lancu.

Dodatne isporuke, kako se navodi, biće realizovane na nedeljnom nivou.

„Svi kupci koji su sakupili nalepnice, kako u fizičkom, tako i u digitalnom obliku kroz aplikaciju ‘Moj Maxi’, moći će da realizuju svoje pravo i nabave peškire“, navodi ova trgovinska kuća.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari