Iskrčili šumu i sagradili pogon za proizvodnju municije

Meštani iz okoline Užica zabrinuti zbog izgradnje pogona fabrike Prvi partizan

Ostavite komentar


  1. Izgleda kako poslovi ‘stefanovicevom Tatici’ odlicno ide. Siri se covek po sumama i mocvarama, privredjuje, izvozi, zaradjuje, placa minimalce radnicima. Zatrebace mu te pare kada sa sincicem jednog lepog Oktobra bude morao da ‘hvata maglu’ …

    1. E moj ti losi srbine..zivis u sumi i ne vidis sta se desava u evropi,svetu..hices motkom da se branus???!!!

  2. Ako ovako nastave, ispunice se prorocanstvo Tarabica. Svi cemo stat pod jednu sljivu.

  3. Autoput od Užica do Višegrada? Smešno! Nikaklve ekonomske opravdanosti jer i postojeći vrlo dobar put nije opterećen uopšte, čak se može reći da malo ko ide tim putem.

  4. konačno neko da piše o ovome… niko ne regauje, a u toku je zločin ogromnih razmera. lokalni živalj ćuti jer mu se obećavaju kule i gradovi, a rezona za sve ovo nema ni najmanje. ostaže samo pustoš i ekološka katastrofa.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.