Isti proizvod a različit kvalitet za Istočnu i Zapadnu Evropu

Ostavite komentar


  1. Povremeno, iz porodičnih razloga, putujem u Los Anđeles. I isključivo tamo kupujem žilete (Gillette, Mach3) sa osam punjenja koji mi obično traju oko dve godine. Cena im je ista kao i onih koji se prodaju kod nas, ali koji mi traju najduže oko pet meseci. I iznutra i spolja (po ambalaži) žileti izgledaju potpuno isto, ali razlika u kvalitetu je ofromna. Očigledno je da se za istočnu Evropu plasiraju prizvodi čiji je kvalitet daleko ispod normalnog.

  2. Mi nemamo para da bi mogli sebi priuštiti ništa kvalitetno a isto tako nemamo mozga da ono što imamo kvalitetno nedamo zabadava. Nisu samo maline i meso u pitanju. Kvalitet života, dostojanstvo, ljudska prava i na kraj krajeva najvažnije, slobodu smo dali budzašto samo zato što smo „voleli“ političare koji su nas majstorski lagali. Sada će se potrošiti enormna količina novca i živaca (a moža i ljudskih života) da bi se sve to vratilo nazad.

  3. Vrlo jednostavno, ne treba uvoziti nista sto ne odgovara nasim standardima kvaliteta, jednostavno ukinuti degradirajuci uvoz. A plasirati domaci proizvod!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.