„Šta će biti ako se poreska kontrola ne desi do moje penzije?“: IT radnici u problemu zbog neuplaćenih subvencija za PIO troškove

Država nije uplatila subvencije za PIO troškove za IT radnike koji su se zaposlili za stalno: Mnogima fale tri godine staža

Ostavite komentar


  1. Kad treba ti da platiš porez, zovu te još prvi dan da izvršiš uplatu dok oni kad treba da plate, nema ih nigde. Uživajte dok možete, svaka sila do vremena.

  2. A sta ste ocekivali od radikala. Sve sto izjave ostaje samo u medijima u stvarnosti nista. Tra la la od drave. Ali, stvar postaje ozbiljna ako se tice njih i njihovih dzepova.

  3. Zanima me šta su očekivali, da crno-žuta banda poštuje neki dogovor? Ha, ha!

  4. Ako se poreska kontrola PIO poljoprivrednih uplata ne desi poljoprivrednik ostaje bez penzije a možda i bez imoine!

  5. Srbi ITevci, posebna vrsta kojima na pamet ne bi bilo da pokrenu tuzbu ili udju u spor, osim kada ih ta drzava tuzi. Realno, i treba da vas tako tretiraju.

  6. Koliko bogataša, lopova, zločinaca,…prođe nekažnjeno…al zato IT sektor treba da državi nadoknadi pare
    Hoću da sam odlučim gde uplaćujem zdravstveno, penziono…moje ke pravo da uplatim ako želim privatno. Zašto mi traži država HARAČ, ako mi ne garantuje ništa. Ko će da mi plati bolovanje, odmor, slobodne dane, kad sam sam svoja firma. Niko!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.