Izabrana firma koja će ubuduće naplaćivati javni prevoz u Beogradu: Posao vredan 217 miliona dinara 1Foto: Bojan Cvejić

Javno komunalno preduzeće za naplatu, logistiku i rukovođenje javnim prevozom putnika u Beogradu Naplata prevozne usluge Beograd dodelila je posao naplate javnog prevoza firmi Comtrade System Integration Beograd.

Ova kompanija je kako je naveo JKP u postupku javne nabavke blagovremeno dostavila prihvatljivu ponudu, piše portal Ekapija.

Posao je, kako se navodi u odluci na Portalu javnih nabavki, vredan 217.200.000 dinara bez PDV-a.

– U skladu sa konkursnom dokumentacijom za predmetnu javnu nabavku, ugovor o javnoj nabavci se zaključuje na procenjenu vrednost, koja iznosi 217.200.000 dinara bez PDV-a, a prema jediničnim cenama, odnosno procentu navedenim u Obrascu strukture ponuđene cene – navodi se u Odluci.

Kako je navedeno, u javnom pozivu objavljenom 12. aprila, posao se dodeljuje na period od 24 meseca.

Ovo nije jedini tender koji je raspisalo ovo preduzeće.

Ekapija podseća da je JKP Naplata prevozne usluge Beograd obustavilo tender za implementaciju rešenja za monitoring i obračun u javnom prevozu, koji je raspisan pre dve nedelje, a kojim je predviđena nabavka softvera i opreme, kao i ugradnja opreme u vozila javnog prevoza.

Javnom nabavkom planirana je implementacija jedinstvenog sistema, a obuhvatala je i ugradnju potrebne, specijalne opreme na vozila javnog prevoza za prikupljanje informacija u realnom vremenu i monitoring vozila.

Osim toga, predviđeno da se oprema i softversko rešenje postavi u 1.600 vozila gradskog prevoza, u nekoliko garaža i na jednoj lokaciji kontrolno-operativnog centra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari