Izvlačenje nagrada u igri Uzmi račun i pobedi 23. januara 1Foto: Pixabay / Steve Buissinne

Drugi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ počinje 23. januara, prvim izvlačenjem od 17.55 časova uz direktan prenos na Radio televiziji Srbije, najavila je danas Vlada Srbije.

U šest izvlačenja drugog kruga koja će biti svake subote počevši od 23. januara, učestvuju sve koverte – više od 7,3 miliona, poslate od početka prvog kruga prethodne godine.

Nagrade su šest stanova u Beogradu, pet u naselju Zemunske kapije i jedan u Beogradu na vodi, kao i 30 automobila Fijat 500 L.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ ima za cilj isticanje značaja suzbijanja sive ekonomije i uzimanja fiskalnih računa pri svakoj kupovini.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju punoletni građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine, s minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte odnosno na strani na kojoj se otvara, neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, a na drugoj strani „Uzmi račun i pobedi 2020“. Slanje koverata je besplatno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari