Jakovljević (Dveri): Srbija nema strategiju za razvoj poljoprivrede, leči posledice, a ne uzroke

Ostavite komentar


  1. Srbija leci posledice od opozicije koja upropastila zemlju.Ajde bre ko se od vas lesinara razume u poljoprivredu ,sve vi znate ,a kolac niste jedan pobili .

  2. Pa uzroci ste vi i ostala kriminalna i lopovska banda koja je bila na vlasti 12 godina kada ste bili na vlasti i unistili sve sto ste mogli.Drzava i tekako leci i oporavlja ne samo poljoprivredu vec celu zemlju po svim pitanjima i to je ono sta vas bednike plasi i ne odgovara.

  3. Vauuuu kako si mi ti pametan idiote jedan?Nisi slusao Vucica sta je rekao,pa ovim podsticajima se bas misli na te male proizvodjace bas njih.Nisi to slusao jer te to ne zanima a zanima te samo ono sto ti zelis da mislis e pa ne moze tako.

  4. Drzava i te kako zna sta zeli i hoce i te kako a znate i vi sta hocete lesinari osim toga da unistavate i kradete .

  5. A zasto domacinstva nisu stigla da se registruju,da li je i za to kriv Vucic?

Ostavite komentar


Ekonomija

EPS: Imamo ugovore sa zelenim elektranama snage 750 megavata 10

EPS: Imamo ugovore sa zelenim elektranama snage 750 megavata

Izgradnja reverzibilne hidroelektrane „Bistrica“, solarne elektrane od jednog gigavata, kao i solarne elektrane „Petka“ i vetroelektrane „Kostolac“, važni su razvojni projekti „Elektroprivrede Srbije“ u vreme energetske tranzicije. Ove investicije prate i projekti odsumporavanja na termo blokovima, koji će morati da budu na mreži do ispunjenja proizvodnih ciljeva - rekao je David Žarković, izvršni direktor za elektroenergetski  portfelj u EPS, na panelu o ubrzanju mape puta elektroprivreda regiona na Beogradskom energetskom forumu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.