Javnost očekuje odgovore od predsednika Aleksandra Vučića o Lađevcima

Svečano otvaranje aerodroma u Lađevcima zakazano, a još uvek se ne zna koliko je koštala rekonstrukcija te vazdušne luke i šta se čekalo sedam godina

Ostavite komentar


  1. Koje odgovore? Kako je uspeo da obezbedi sredstva i izgradi ovaj velelepan aerodrom?

    1. Aerodrom je izgrađen davno pre njegovog rođenja, a o obezbeđenje sredstava stalnim uvođenjem novih akciza i povećanjem postojećih, čak i na struju, mogla je i moja baba. Kada smo kod prideva „velelepan“, to se koristi za komad odeće, a za aerodrom – funkcionalan. Koliko će ovaj biti funkcionalan, ostaje da se vidi.

  2. Odgovore kako uspeva da privuce ovolike investicije i obezbedi sredstva za izgradnju? Pa jednostavno,uz pomoc eksperata iz oblasti ekonomije sproveo je mere fiskalne konsolidacije,reforme budzeta i mnogih sektora,otpustio administrativni visak i uspeo da za veoma kratko vreme stvori opipljive rezultate.Mozete da ga mrzite ili volite ali ovo su cinjenice u svom najsuvljem obliku.

    1. A onda kad ovaj „genije“ zavrsi veselje sa pucanje i pevanje, nastace velika tisina jer ova tri grada sa okolinom apsolutno nisu u stanju ni brojem stanvovnika ni razvijenoscu privrede da daju potencijalni broj putnika da sve bude uopste ISPLATIVO g.Cakicu! Bacamo pare u bunar – genijalno!

  3. Znaci imamo novu vazdusnu luku!Sta ce da rade „STRINADESE“,izvinjavm se stjuardese?Dal ce da sluze samo kafu il poneki sendvic ili tiLANC PAKET
    A tek kada tu pocnu da slecu GRDOSIJE sa kupcima stanova za BEOGRADNA VODI… ma IDI BEGAJ!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.