Jedan deo sindikata EPS-a traži „hitan sastanak“ sa direktorom zbog nove funkcije predstavnika drugog dela sindikata

Ostavite komentar


  1. Ma njima.potpisi i diplome.uopste nisu potrebni. To su sve mediokriteti kao ibtaj Rankovic kojinje i 2000 i 1999 godine bio SINDIKALNI LIDER,a 2000 DOS SINDIKALNI LIDER.
    Aman pa.oni imajubzadatak da uniste EPS, sva preduzeca JP pretvore u AD da bi se stavila kao HIPOTEKA tj GARANT za vracanje kredita zbog ovog bezocnog zaduzivanja drzave i naroda, vise nego duplo vise nego sve posleratne vlade od 1945 do 2012 ZAJEDNO, a Tadic pre toga vise nego sve blade pre njega ZAJEDNO.Shvatate li o cemu se radi.EPS JE NAMERNO PROCENJEN NA 10% VREDNOSTI KOLIKO REALNO DANAS VREDI jer je sve skocilo a pre neku godinu je bio 15 milijardi a sada 30 milijardi a oni ga procenili na SRAMNE 3 MILIJARDE kako je i bio zadatak za KPMG.
    U SRBIJI JE KAO SISTEM UVDEN KRIMINALIZAM nakon sto smo imali monarhizam, kapitalizam, socijalizam, pljackizam i sada KRIMINALIZAM.
    I svi bi da se ovajde u tom sistemu i NIKO NECE DA GA MENJA.
    Sav raspad rzave i naroda je krenuo iz KOLUBARE 2000 GODINE i ovaj sistem KRIMINALIZAM MOZE DA SE ZATVORI INURUSI SAMO TAMO GDE JE I ZAPOCET SA RANKOVICEM NA CELU 2000.GODINE.

  2. Prvo, članove NO ne imenuje vd GD.
    Drugo, SVE sindikate treba UKUNUTI i to odmah, verujem da bi to podržala većina radnika EPS-a.

  3. Ови са фотографије су одбор за сахрану а егзекутор седи на другом месту.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.