Jelena Mekvilijams: Amerika apsolutno ne mrzi Srbiju

Ostavite komentar


  1. da vama treba da dodje Srpkinja iz Amerike koja za 20 godina zasedne na jednu od najmocnijih pozicija da cujete kako Amerika ne mrzi Srbiju. No dobro, posle ispadne Pera lud. Gurajte samo vi vase Putine, i Dodike.

  2. Amerika ne mrzi Srbiju, ali Amerika ceni pamet i znanje, sto neznalicama i muljatorima na vlasti u Srbiji ne odgovara. Njima odgovara turbo folk, dodes mi, dodem ti, gas…procenat…

  3. Ne mogu uopste da verujem, ova zena satima na vasem sajtu i ili niko ne misli da je vazno reagovati ili vi to ne pustate u etar. Ne mogu da pomislim sta bi se Beogradjanki desilo ne da ode u Zagreb, ili Sarajevo da zivi, nego da ode u Banjaluku, Trebinje ili Podgoricu. Ona je u Americi dosegla ovolike visine a ovakvih nasih zena u Americi ima jos itekako. Ne mogu uopste da verujem svaka srpska vlada ako dovede nekog iz inostranstva dovodi neke sluzbine pelevezere, a ova zena je mogla da bude i vas savetnik . Ajde mozda sam ja Amerikanac pa mi njeno ime vise znaci, ali ovo je haos da nikom ne moze da sine da nasa zena ima jednu od majmocnijih pozicija u Americi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.