Obećanje ministarke Tanasković propalo: Malinari najavljuju protest ako ne dobiju 300 dinara po kilogramu

Ostavite komentar


  1. Pošla na teren u Ivanjicu i Arilje a nije pitala Vučića šta sme da obeća !

  2. Ministarka Tanasković sve radi da se malina pobere bez trzavica i da malinare prevedu žedne preko vode. Neiskrena je i bezobrazna, dosta više otimate sram vas bilo.

  3. Koja politička stranka je pobedila u Arilju. E, nju za gušu hvatajte pošto Vas ne slusa ! Ili je kriva ta politička stranka ili glasačka kutija ili olovka u ruci Ariljaca…. Peto nema, tako da je cena maline vrlo zadovoljavajuća.

  4. Trziste odredjuje cene,a malinari svakd godine ucenjuju vladu.Dosta vise,hteli ste liberalnu demokratiju,dobili ste je.

  5. U prodavnici pakovanje od 125g domace maline 199,99 dinara. A za proizvodjace nema para. Kome ide razlika?

  6. Najbolje da vam se da 2000 din po kg i da kazete pa onako nismo bas zadovoljni. Sta da protestujes malina nije osnovna zivotna namernica, i sta ima drzava tu da dotira. Koliko onda mi gradjani treba da platimo za 1kg maline? Promeni to sto sadis ako ti se ne isplati jednostavno. Nekih godina se isplati nekada ne zato je to trziste a ne da ucenjujes protestom!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.