Jubilarni 10. "Belgrade Youth Fair" 18. i 19. aprila u Beogradu 1Foto: Shutterstock/Pressmaster

U Beogradu će 18. i 19. aprila o prostoru Cineplex Ušće biti održan jubilarni 10. Belgrade Youth Fair, najveći karijerni događaj za mlade u regionu koji će imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim poslodavcima i sebi obezbede praksu ili zaposlenje, ali i steknu dodatna znanja za koja će dobiti besplatan sertifikat, najavili su dans organizatori.

Program će trajati od 10 do 16 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Cilj manifestacije jeste povezivanje mladih sa poslodavcima, kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike da, u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija, prošire svoja znanja iz različitih sfera, ali i da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najuspešnijih kompanija u regionu i čuju kako izgleda biti deo takvog tima, navodi se u saopštenju.

Sve učesnike koji posete događaj očekuju i simulacije razgovora za posao, CV klinika, profesionalno fotografisanje za CV i mnogobrojne mogućnosti za praksu ili posao kod najboljih poslodavaca u Srbiji.

Međui najavljenim poslodavcima koji očekuju skupa su: Banca Intesa, IKEA, Nestle, Lidl, Heineken, JTI, Nelt, NCR Atleos, Bambi, PwC, Milšped, NCR Voyix, Unicredit banka, Brose i rugi, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari