Julski popusti kreću sad: Samo za SBB korisnike na shoppster.com 1Foto: Promo

SBB kompanija saopštila je da će svi SBB korisnici i ovog meseca moći da kupuju uz posebne pogodnosti na najvećoj integrisanoj online i TV platformi za kupovinu u regionu – shoppster.com.

Connect shopping vikend, od danas do nedelje 10. jula, donosi super cene na odabran asortiman Bosch bele tehnike i mobilni telefon Samsung A53 5G, popuste na aparate za kafu i usisivače do 25%, krevete za decu i Enova kofere do 20% i još mnogo toga.

Kako bi ostvarili ove popuste, ali i specijalne pogodnosti svakog meseca, SBB korisnici treba da se registruju podacima sa MojSBB naloga na shoppster.com i automatski postaju članovi najvišeg nivoa Shoppster Smart programa lojalnosti – Smart Connect. U okviru programa lojalnosti su im dostupni i stalni popusti od 10 do 50% na odabrane artikle, kategorije proizvoda i brendova.

“Već dve godine, svakog meseca, naši korisnici imaju specijalne vikend akcije na shoppster.com. Connect shopping vikend je postao tradicija, zato pozivamo sve SBB i Total TV korisnike koji još uvek nisu postali deo najvišeg programa lojalnosti, da to urade u nekoliko koraka i kupuju uz pogodnosti koje samo oni imaju” – poručuju iz SBB kompanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari